Ordning

11.03.2014 kl. 21:36

När man gått och sett på något länge, och många gånger påminnt sig att man skall ta itu med det så fort man hinner, och när man en gång börjar så bara fortsätter man. Nån annan som känner igen sig ?

Igår då, fick jag för mig att reda upp Amandas klädskåp, som jag länge redan sett med trötta ögon på.

Nu innehåller klädskåpet bara storlek hundra uppåt. När detta väl var färdigt, såg jag bakom mig och fick för mig att flytta ut leksakerna till hallen, som jag länge redan planerat göra.

En ny liten lekplats.

Nu är rummet redo för nytt lager vit målfärg på väggar och tak. Sedan flyttar en anna liten brud in, förutsatt att provsvaren är det vi önskat.

 För att kunna måla, måste man köpa målfärg, vilket kostar pengar. Pengarna tänkte jag få genom att sälja ett obehövligt klädskåp, som jag tömde på saker genast. Då jag flyttade saker från ett skåp till ett annat fick jag även för mig att snygga upp skåpen mittemot.

Tyckte det blev en så ny fräsch känsla på övrevåningen, så jag fick för mig att ändra om lite nere också.

Med pulpeten flyttad, leksakerna flyttade ser rummet lite luftigare ut.

Tillika som jag flyttade saker från det obehövliga klädskåpet, till källaren fick jag för mig att organisera om även där.

Nu är även där en ordning jag är mycket nöjd över.

Då vi flyttade satte man ju saker lite här som där, bara för att sätta det någonstans. Så bor man en tid, märker att vissa saker har helt fel plats och att man nog gärna skulle vilja se någonsorts ordning.

Det gällde även dessa köksskåp, som sedermera är organiserade på ett vettigt sätt.

I mitt tycke är nu alla skrymsel som kan redas upp, uppredda. Sambon håller dock inte med, och han skulle gärna se att min rådd-låda i köket skulle försvinna, men han kan gott se på den en stund till. Så går jag och drömmer om att byta ut de byråer som nu finns i hallen under trappan mot en rymligare byrå. Får ta det med tiden bara.

     

cessi cessi
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Ja sku så vila se en bottenritning på ert hus :D int har ja aldri sitt en källar trappa på dina bilder o en källare tycks ni ha :p o en o annan kvadrat också verkar de som :)
jessica13.03.14 kl. 09:33
De e faktiskt så illa att det inte finns en bottenritning på denhär delen av huset :( Jodå vi har en källare, kan visa bilder i ett inlägg ! :)
13.03.14 19:14

Fråga

Anonym skickade en kommentar med flere frågor, så lämpligare att svara så här.

Frågan var alltså ;

Hej. Jag har en fråga men som du kanske inte vill svara på. Vi får ju inte se bilder på din lilla flicka men jag undrar hur ser hon ut? Ser man på henne att hon är efter i utvecklingen? Har hon ansiktsdrag som down syndrom? Jag tror nog att hon är hur söt som helst men hurdan är det att ha hjärnfel utseende mäsdigt?

Mitt svar :

Det är ingen fara, man får fråga så länge det är sakligt. Madde har runda kinder, blåa ögon med långa ögonfransar och det sötaste mörka trollhår. Hon har inga kromosomavvikelser så nej, hon ser inte ut att ha Down. I mina ögon ser hon ut som vilken baby som helst, det som är avvikande är att hon sällan tar ögonkontakt. Så där gällande utveckling, så har jag svårt att bedömma om det syns på något vis, men skulle jag själv se henne som okänd skulle jag endast reagera på ögonkontakten, tror jag. Det jag lagt märke till är att många trott hon är yngre än vad hon är, men det var många som trodde samma då Amanda var liten, för de är båda så "små" till växten. Skulle du se henne i förbifarten i butiken, så nej du skulle inte kunna se att hon har hjärdefekter. 

Hoppas du fick dina frågor besvarade. Som sagt, man får fråga så länge det är sakligt. 

    

16.03.2014 kl. 22:22

Det blev en shoppning-söndag

Det planerades en lugn hemma söndag, men så såg Sambon reklam på någon billig rock och föreslog en resa till Iso Omena. Rocken var tyvärr inte vad han väntat sig, men jag brukar för det mesta hitta då jag igentligen inte letar.

Efter Iso Omena blev det spontanbesök till Ikea. För att visa lite tacksamhet över att Sambon gick med på det, skippade vi övrevåningen och gick direkt ner till lagret. 

Från Iso Omena blev det dekorationstejp att pynta blomvaserna till bröllopet med, ett till set med målarbok, laga själv-pussel och tuscher ifall att det kommer fler barn på bröllopet, en penna till gästboken och så något vi saknat varje gång det dukas till kalas - kakfat för kex & muffins.

Från Ikea drog vi hem två smootieglas, besticklåda till lekstugan, en 2x4 vit Expidithylla till flickornas rum och några fler vaser till bröllopet - jag må ha beställt 50 meter för mycket tyg, men vaserna blev lite i underkant.

Nu lite TV sen sooooova.

     

16.03.2014 kl. 22:03

Inbjudningskorten !

Nu har alla fått sina Inbjudningskort för flere dagar sedan, så äntligen får jag visa dem ! Måste erkänna att jag är lite stolt över dem. 

Mååånga timmars pyssel i bra sällskap av min hjälpsamma och snälla småkusin.

Idag tog jag med mig Naapuri och titta på festplatsen, för att kolla vad som finns och mäta att vi har tillräckligt dekorationsgrejs till borden.

Något som överraskade var att full tillgång till kärl/servis ingår i hyran av festplatsen, så jag sparar jätte mycket in på pengarna när jag nu inte behöver hyra kärl. PLUS att jag fick 25€ rabatt på hyran, för att jag bokade så tidigt.

Något som de inte hade var champagneglas.. Är det tokigt att ha engångs champpisglas att skåla med som välkomstdrink ? Påriktigt ? Eller skall vi ändå sen betala för att hyra endast champagneglas ? 

Vad som gällde dekorationsgrejs till borden, så har jag ungefär beställt cirka femtio meter dekorationstyg för mycket. Nå hellre för mycket än för lite.

Nästa vecka får vi veta vem som viger oss och bestämma när vi skall träffas för detaljer. De närmar sig påriktigt nu..

        

 

15.03.2014 kl. 22:35

2-års kalas !

Idag var det Sambons guddotters 2-års kalas. När blev hon så stor ?

Som present fick hon en doptavla, beställd från Bettina. Då Madeleine fick en sådan till sitt dop, var Isabels mamma och tyckte den var så fin så tänkte att det blir en bra födelsedagspresent. 

Nu kvällsté med Naapuri.

          

15.03.2014 kl. 21:16

5-år

Igår hade vi 5-års förlovningsdag med min käraste. Igår på dagen fick jag meddelande att vi hade bord reserverat kl. 19, usch vad glad jag blev.

Kommunen gissade jag rätt, men restaurangen fel. Han tog mig till Restaurang KW.

Chili-kyckling, tagliatelle med pesto och soltrokade tomater. Till efterrätt Chokladfondant, blåbärssås, kokosglass och äppelpuré.

Bästa förlovnings årsdag hittills, han kan nog ännu efter 7½år överraska.

       

15.03.2014 kl. 20:55

Vårstädning.

Torsdagen till ära var det rådisbesök. Rätt så vanligt besök, så var vi även och diskuterade de aktuella och kom överrens om att vi fortsätter gå varje månad för att kolla upp utvecklingen och vikt, längd och huvudmått.

När vi kom hem fortsatte jag vårastäda. De tidigare dagarna har jag ju organiserat alla förvaringsutrymmen här i huset. Idag blev det en vanlig städning med då dammtorkning, dammsugning och torkande av golv. 

Äntligen är hundens löptid slut, så lakanen, alla handdukar och filtar är tvättade. Dammade även mattorna i sovrummet. 

Just när vi skulle gå ut från huset för att söka Amanda, kom min gamla arbetskamrat och hämtade en vårblomma. Blev så glad över att se henne och att få blommor att hon fick en redig kram. Ibland saknar jag nog dem så.

När Amanda kom hem blev hon ute i lekstugan och leka, och visst har hon lekt. Oi de mängden sand det kommit in i den stugan idag.

Vackert så. 

Väntar på att det skall bli sommar påriktigt så att vi skulle få måla och fixa lekkstugan i skick.

Nu blir det valheen vangit och kvällsmål.

        

13.03.2014 kl. 20:33

Resultaten

Igår var det ju Barnets Borgs dag igen. Först var det fysio och ergoterapi. Hon fick beröm för att ha gått framåt igen. Så det kändes bra. Däremot kändes det lite tråkigt att hennes övrekropps vänsta sida är starkare, så vi kommer nu att få fysio en gång i veckan, vilket är ganska mycket men nödvändigt. 

Hos neurologen var nyheterna mestadels bra. De ingående kromosomproven hade kommit och de var helt normala till vår stora lättnad. Så var även alla andra tester det tagit. Det föll en sten från hjärtat då hon berättade svaren. Så orsaken till de olika hjärndefekterna hon har, har vi inte fått. Vi har redan på Jorv-tiden fått veta att ibland det helt enkelt inte finns en orsak, att det bara är något som skett. Detta tror också denna neurolog vi nu besöker. Hon frågade om vi är till freds med svaret och det är vi absolut. Alla dessa undersökningar och väntan på resultaten har tagit på mer än vad jag någonsin väntat mig.

Video-EEG svaren hade också kommit, och där visade det att det fortfarande fanns en liten störning kvar så medicindosen ökades lite. 

Madeleines huvud är ju betydligt mindre än det vanliga, och nu hade huvudmåtten åter ökat dåligt, så neurologen önskade uppföljning på rådgivningen och sedan telefonkontakt till dem. Om inte huvudmåtten börjar öka, blir det ultraljud av huvudet igen för att se att inte skallbenet växt fast för snabbt så hjärnan kan växa som den skall. Om det är så som saken är, så blir det operation.

Vi fick även veta mer om fortsättningen. Neurologen skulle ännu konsultera en genetiker, om det ännu finns något man kan undersöka. Nästa besök blir i Juni, då är det igen fysio och ergoterapi och neurologbesök, förutsatt att allt går bra.

Var mycket nöjd över besöket. Då vi kom hem och jag kunde verkligen slappna av tänkte jag riktigt somna. Det tar på sånt här, mer än vad man tror.

Nu känns det riktigt bra i hjärtat.

       

13.03.2014 kl. 20:22

Önskeinlägg 2

Jessica önskade även veta mer om Superdiettin som jag gick på i sex veckor.

Det handlar alltså om Fitfarms nettivalmennus. HÄR kan du läsa mera om vad det rör sig om.

Jag får inte skriva ut mat eller träningsprogrammen här, men jag kan ju berätta ganska brett. Du får alltså matintruktioner enligt vilken grupp du väljer ( under 10 kg, 10-20kg och 20 kg uppåt övervikt) , som ändrar varje vecka. Under sex veckor får du två gånger träningsprogrammet uppdaterat. Det finns olika träningsprogram för kvinnor och män. För kvinnor finns det två olika gymprogram, ett hemmaprogram och ett kahvakuulaprogram.Varje vecka skriver en psykolog i ett forum, som man sedan får delta i diskussioner. Varje vecka läggs upp "tsemppi-viestin" av Jutta. Du får även delta i alla andra möjliga diskussioner, få olika receptvinkar, träningsvideon, avslappningsövningar och tänjningsanvisningar.

Du skall äta fem gånger per dag och träna aerobiskt ( powerwalk, crosstraining m.m) fyra gånger i veckan och träna fyra gånger de andra muskelövningarna. Har jag glömt något ? Jo, under periorden kommer en "tankkaus-päivä" som du även får instruktioner till. 

För mig har det varit ett bra program. Man äter riktig mat, fem gånger i dagen så hungrig går man inte. Det jag haft mest svårigheter med är att komma ihåg att äta med vissa mellanrum, salta maten och dricka den angivna mängden vatten. Urvalet av grönsaker var inte så brett som jag var van med, och de flesta på listan tycker jag inte om så därför blev det en hel del gurka, zuccini, broccoli och blomkål. 

Träningen känns bra, det finns många variationer och till att börja med kändes det ganska lätt men min åsikt ändrades sedan. 

För att ge ett direkt svar på Jessicas frågor så ; Jo, det är mycket lätt att följa för du får raka anvisningar. Du behöver inte tänka mer, än att planera vad du vill äta.

Jo jag är dels nöjd med resultatet. Följer man anvisningarna går man ner. Gärna hade jag gått ner mera, men med minus sex kilo och tolv centimeter från midjan är jag helt nöjd. Nöjd, men dock inte färdig ännu, så på det viset inte ännu nöjd med resultatet för det är inte färdigt ännu.

Något mer nån funderar på ?

     

 

13.03.2014 kl. 19:56

Önskeinlägg.

Jessica önskade se en bottenritning på vårt hus, men en uppdaterad sådan finns faktiskt inte. Det låter ju lite otroligt men så är det. Det hon mest funderade över är källaren. Bostadsytan på vårt hus är 160 kvadrat, men med källaren medräknad är det 180 kvadrat. 

I mitten av vårt vardagsrum finns en dörr som leder till vad som tidigare varit en gammal tandläkarmottagning, som har egen ingång utifrån också. Ingången är på samma sida som den ingången vi använder. Om Ni ser ovan på min header så på högra sidan om stegen finns ytterdörren.

Så här ser det alltså ut då man öppnar dörren från vardagsrummet. Första dörren på vänstra sidan är ett föraringsskåp. Andra dörren leder alltså till källaren.

Den vackra dörren på bilden till vänster leder till jordkällaren. Då man går ner för trapporna ser man detta.

Ett helt vanligt utrymme med diskbänk, tvättmaskin, torktumlare, diverse städ och mål grejer. På vänstra sidan av rummet finns en dörr som går till rummet med oljepannan.

Vänder du rumpar till rummer ovan, ser du förvaringsutrymmet under trappan.

Går man upp tillbaka ser man mitt jumpparum.

Och mittemot jumpparummet ser det ut så här :

Rakt fram är en liten wc med lavoar och på vänster sida är ett till förvaringsskåp.

Finns det önskemål om flere liknade inlägg så är det bara att säga till !

           

13.03.2014 kl. 19:17

Tack !

Förutom att reda upp som en galning, blev jag även bjuden till gymmet av Ulle igår. Hade glömt hur mycket jag tycker om gymmet, och märkte att jag saknat att gå där regelbundet. Så otroligt bra feelis hade jag att det blev små danser mellan alla maskiner. Jag är alltid nöjd då benen darrar, då jag går ner för trapporna, så även igår. Tillika lite sorgsen över att jag inte har möjlighet att träna där följande dag, att det här bara var en engångsgrej, iallafall tillsvidare. Efter att huslån och räkningar är betalda, blir det inte så mycket kvar av mammaledighets-pengar att jag skulle kunna sätta den på att ta ibruk gym-kortet. En vacker dag, kanske vid julen förnyar jag nog mitt kort. 

För att visa min tacksamhet åt den snälla vännen som bjöd med mig, bjöd jag idag på en simpel lunch.

Efter lunchen blev det promenad med hundarna, ingen missade väl det fina vädret idag ?

Inget städas eller fixas idag. Imorgon siktar jag på att överleva resan till och från Barnets Borg, och om det går bra kanske jag byter lakanen. Får se.

     

11.03.2014 kl. 22:16

Hindersprövning.

Nu har vi ansökt om hindersprövning, dvs lov att gifta sig och i samma veva meddelat vad mitt efternamn kommer bli efter vigseln. 

Det kittlade riktigt i tårna när det började närma sig att åka till pastorskansliet. Mest för att jag ännu en halvtimme före satt och klottade alternativa framtida namnteckningar. Efter ett mindre samtal med en annan naapuri så bestämde jag mig.

Så har jag även fått meddelande om att endel av inbjudningskorten hittat fram. Väntar ännu några dagar, så även de i utlandet får sina, så kan jag ge Er en bild av kortet.

       

 

11.03.2014 kl. 22:08

Sunday.

Söndag idag, det betyder att det är måndag imorgon igen. En början på en jätte stressig vecka som vi igen får nyheter jag inte vet om jag vill höra. Jag försöker dock göra det bästa av dagen. Småplock här, småplock där, hängde med som sällskap på en lägenhetsvisning, fick hemlevererat moccarutor och batong och lagt kontaktlinser i ögonen och solbrillsen på. Njuter av vädret, kan det bli sommar nu ? Fast jag aldrig ansett att vädret påverker mitt mående, så efter denna höst och vinter vi haft, välkomnar jag nog vår och sommar med öppna armar.

Vårensförstasoligadag-obligatorisk dålig kameralaatubild.

     

09.03.2014 kl. 16:44

Fyndat !

Som jag nämde i förra inlägget så fann jag en ny favorit tavara-butik igår vid namn Tiger. Jag bara måste prisa butiken högt eftersom jag fyndade så mycket för så lite pengar.

För barnens underhållning på bröllopet ; Färgtuscher 1€, ritböcker 2€ och laga-själv pussel 1€ ! 

Anteckningshäfte 1€ och ram för samma pris !

Så huippu ! De hade så mycket bra också om man tänker i presentväg, där hittar man nog något till de flesta dessutom för ett bra pris.

De småa brudtärnorna fick fint till håret, som matchar deras klänningar. Denna krans från Bijou Brigette.

Nu var även det då checkat. Bara tre månader kvar ! ÄÄÄÄÄÄ !

             

09.03.2014 kl. 13:31

Shoppning !

Igår kvinnodagen till ära blev det kvalitétstid med min guddotter. "Shop until you drop" - uttrycket känns ganska passande.

Selfie i väntan på att bruden som prövade kläder.

Cirka fem timmar och mycket sjuka fötter senare kom vi därifrån med en massa fint.

Min blonda ögonsten fick de efterlängtade söndriga farkkuna, glittriga skor, USA - inpirerad skjorta och stjärnörhängen. Plus lite till.. Hon var så nöjd över vår dag !

Själv kom jag ju också hem med lite grejs.

Kontaktlinser, nya solbrills och lite örhängen till mig.

Amandas första hobby skall börja på våren, så köpte lite tillhörande till Sago-baletten. Så ett diadem med slöja för att hon tycker så om Lady Marion från Disneys Robin Hood.

Från nya favorit tavara-shoppen Tiger köpte jag denna uteleksak för endast fyra euro ! Köpte också en massa annat bröllopsrelaterat som kommer i följande inlägg !

Inte nog med det, så fick även flickorna varsin påse fint av Amandas gumor Vonne.

Madde fick två klänningar från Newbie-kollektionen och Amanda en Esprite-tunika samt andra kläder.

En kvinnodag helt i min smak !

    

09.03.2014 kl. 12:46

Dunderlunch

Var nog en sjutusans dunderlunch jag åt. Efter den sorterade och fota en massa grejs som jag sedan lade till försäljning, städade också klädskåpet och rensade ut kläder som jag inte längre använder och lade även dem till försäljning. Snabbt gick det och om alla affärer går igenom som planerat så har jag tjänat 88 € på saker jag inte behöver. Inte så illa alltså !

Kvällen har gått åt till att planera ännu mer kring den stora dagen i Juni. Har nu skickat iväg alla inbjudningskort. När har frimärkena börja kosta 1 € styck ?? ! Tänkte nästan falla på baken.

Herregud, det är mycke att tänka på när man gifter sig. Hade jag vetat att det fanns så här mycket hade vi nog tagit magistrat-alternativet. Men det är ju långt på vägen redan så nu är det "bara" att vänta på att det skall närma sig så man får börja verkställa alla planer. 

Vad jag längtar till sommaren, då vi skall handla tärneklänningar, åka till Estland, för att inte tala om dagen före och själva bröllopsdagen. Säger jag nu.. dagen före går jag väl på nålar kan jag tänka mig. Haha.

     

07.03.2014 kl. 20:13

Vår busschaufför

Flickornas Mofa är faktiskt busschaufför, och idag då han hade dagsledigt for vi med och åka en sväng omkring i byn. Amanda var helt frälst och ville då inte att åkturen alls skulle ta slut. Hon har bara en gång tidigare åkt buss, den till Mumindalen, precis lika snällt satte hon denna gång också.

Det blev en bra start på förmiddagen, och efter åkturen blev det lek i lekstugan och nu sitter ungen och äter sin tredje portion med mat.

    

 

07.03.2014 kl. 11:05

Två från igår

Sex veckor av Superdietti är nu över, men jag fortsätter i samma bana, men vi räknar bort fastlagsbullen Famo bjöd på igår kväll. Hon bjöd inte bara på gott utan också godis för ögonen, i form av ursöta hundvalpar ! 

       

06.03.2014 kl. 12:21

Tystnad

Även fast jag gjort en massa roligt de senaste dagarna som att träffa flere goda vänner har jag också haft en massa andra tankar snurrande i huvudet och tyngt hjärtat. Det är inte alltid så lätt att acceptera att man inte mer är den man en gång varit, inte för att det nödvändigtvis är en dålig sak, ibland sköljer en saknad av det som varit över mig.

Med det sagt, hoppas jag att det nu blir lite mera aktivitet här.    

05.03.2014 kl. 13:52

Nöjd !

Vilken fin vårdag alltså ! Perfekt väder för att dra ut Naapuri på länk. Det är en skapligt bra grej att hon kommit hem från utlandet. Femföre sex kilometer med en skaplig takt och några springspurttar också. Hemkommen gjorde jag mina benträningar alá Jutta och huoh det blev en utmaning nu då träningsprogrammet blivit tuffare. 

Blev riktigt nöjd över att vår/träningsrocken gick på så skrämmande lätt, den var nästan lite lös. Är så nöjd !

Även fast Juttas superdietti lider mot sitt slut anser jag detta vara mer än ny livsstil än bara en diet. 

Nu blir det dusch och senare ikväll skall jag och min fina Sambo ut och svänga.

       

01.03.2014 kl. 14:47

Äntligen

Efter en aaaallt för lång paus på grund av en envis flunssa, kände jag mig äntligen tillräckligt friskt för att ta ett träningspass. Visst kändes det att det var en tid sedan, men det var ju bekanta övningar så bra det. Blev det klassiska 45 min crosstraining och armpass.

Juttas Superdietti lider mot sitt slut och saldot visar minus sex kilo och minus tolv centimeter.

Passligt kom Svärmor på besök och vi testade brudklänningen för att se hur mycket det är kvar och därav påminna och motivera mig. Till min stora lättnad är det cirka två centimeter kvar så är den fast, men tänker ändå försöka få lite till så att man nu får bra med luft sen också. Skulle det råka misslyckas är jag utan ordentlig syremängd. Nää skämt och sido, det här blir nog jätte bra. Föll åter igen pladask in love i min brudklänning, speciellt nu då den nästan passar och man ser hur det blir och så ut påriktigt - har definitivt gjort rätt val.

Var rädd en tid att ha hamnat i den klassiska fällan att man färdigt köpt brudklänning och sedan inte får den på sig. Bra att jag kan vara otroligt envis.

Förhoppningsvis får jag hållas frisk nu så jag kan träna.

            

28.02.2014 kl. 22:42

Hjärta

Är så tacksam för att ha en vän som ibland skickar kort och annat smått och gott på posten. Man blir så glad när man ser ett kuvert som innehåller annat än räkningar. Tack för att du gjorde min dag. You are a keeper, my friend. 

         

 

27.02.2014 kl. 20:38

Räddat !

Tusen Tack alla för att Ni tipsat mig om olika fotografer, sedan vår avbokade passligt fyra månader före bröllopet.

Mejlade en hel hög fotografer, och fick ingen mindre än Fotofabriken i Ekenäs att föreviga vår stora dag.

Är så lättad. Hade gått sönder om jag inte fått vårt bröllop fotograferat.

Får se vad som krånglar till nästa.

      

26.02.2014 kl. 13:52

Fest-planering !

Väntar så !

      

24.02.2014 kl. 11:33

Stress !

Så många gånger jag drömt att något gått på tok som är bröllopsrelaterat. Allt från fel klänning i påsen, tärnor som inte dyker upp, catering som avbokar, fel sång i kyrkan..

Hittills har det bara varit drömmar. 

Det börjar ju påriktigt närma sig och det är bara fyra månader kvar, och jag har börjat dubbelchecka alla bokningar just med tanke på att det brukar alltid vara något som inte går som planerat.

Och nu då jag kontaktade fotografen - avbokade personen.

HELVETEEEEEE..

Hoppas verkligen att vi hittar en annan fotograf, men oddsen är ju inte precis med oss. Sommar är lika med högsäsong för bröllop och fotograferna är bokade långt i förväg.

Jag kan inte tänka mig att inte föreviga dagen på bild. Nu gäller det att hitta någon, priset får man lov att acceptera bara.

          

23.02.2014 kl. 21:56
 
Kallas Cessi. 
Tjugotvå år.
Mamma åt Amanda & Madeleine.
Gift med Dani.
Skuldsatt husägare.
Jobbar som mentalvårdare.
Har en svaghet för vackra ting, gubbrock och avocado-smörgås.