Kalasplanering.

04.10.2013 kl. 15:54

Som en blixt från klarblå himmel, blev reaktionen då Marika påminde mig att det är mindre än två månader tills våra barn fyller tre år. Närmare bestämt en och en halv månad. 

Så det blev kalasplanering över en vadsomnuhittadesikylskåpet-lunch.

Vi pratar rosa/vitt tema, prinsesskaka på frökens egna begäran, ballonger, cakepop´s, vimplar med olika fina färger. Vad nu en treåring kan tänkas tycka om. Och mamma misstycker ju inte heller.

Så lyckades jag äntligen få en ljuvlig syskonbild på våra döttrar. Västis - here we come.

     

cessi cessi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Liten ljusglimt.

Även fast dagen började så otroligt dåligt, så piggade vårt planerade IKEA besök med min bonus-mommo upp mig.

Äkta kamera-laatu bild.

Passligt till lunchtid steg vi in i IKEA, och bestämde då att vi börjar med mat. Gäller att passa på då kön inte är så lång ännu och lillasyster sover. När vi ätit for Amanda till lekhörnan, men hann vara  där cirka en halv minut. Hon ställde sig vacker brevid två pojkar som satt framför en såndär touch-screen rit-grej, då först den ena pojken skuffar undan henne, och den andra tar i henne i armarna och kniper om henne. Amanda blir ju ledsen såklart och börjar gråta och ber pojken släppa, pojken är ju finskspråkig och förstår inte och kniper ännu hårdare i hennes armar. INGEN annan reagerar, så jag går ju och tar loss pojkens händer och frågar vad dom håller på med. De svarar ju att hon inte får vara med. Jag ser mig omkring. INGEN förälder ingriper till pojkarnas beteende. 

Jag plockar upp en gråtande Amanda i famnen och går därifrån. TÄNK att deras föräldrar bara sitter och säger INGENTING ? Men vad FAAAAAN ! Jag var så förbannad. Fanken sku de har varit min unge som gjort så åt nån annan hade jag genast sagt till åt henne. Mamman i bordet brevid reagerade lika, och pratade en stund med oss om händelsen.

Nåjoo. Pojkarna for vidare och bonus-mommo och Amanda for och leka i lekhörnan medan jag for i amning-hörnan. Tio plus för en amningshörna ! Ikea är ju fantastiskt på så många sätt !

Vi gick i all sköns ro och fynade vårt.

Huvudorsaken till besöket var ett skåp till lekstugan, och råkade hitta ett större och billigare alternativ i fynd-hörnan, så det fick komma hem med oss.

Lite annat smått som även hamnat med oss hem. 

Stannade i Kyrkslätt för att hämta två hyllor till lekstugan och min beställning från Jultidningarna. 

På kvällen fick vi ännu sen besök av Jassu och Jasmina, det var så roligt. Så fick vi även, fredagen till ära hem Pappan i huset. 

Nu bums och sova så man orkar imorgon.

      

29.11.2013 kl. 23:35

Onsdag 27.11

November lider mot sitt slut. Bakom oss har vi en månad full med program och kalas. Ännu har vi lite kalas och roligt framför oss före månaden är slut. Visst har det varit roligt, men ser nog framemot en aningen mer rofullare December-månad. Skall bli skönt att få sitta i soffan och njuta av jul-månaden, medan alla andra stressar som galningar.

Jaha, vad har gjort vi gjort de senaste dagarna ? 

Min underbara unge har fyllt tre år och även blivit firad på dagis. Ugglemjukisen är bra pop.

Påbörjat projekt ; sy-gardiner-till-lekstugan. 

Och precis som alla andra har jul-fiilisen börjat. Minnet från förra årets julgransbolls-fattiga gran fick mig att stoppa några till i kundvagnen då vi besökte Primsa idag. Även en tomteluva åt världens sötaste baby-nisse hamnade i kundvagnen.

Nu sitter jag och njuter av tystnad, en kopp te och tidig 90-tals serie. Hoppas få Sambon ner ännu efter att han nattat treåringen, så jag kan krama honom lite extra. Känns tomt här utan honom, då han jobbar så långa dagar och nu igen kommer fara på längre resa.

       

27.11.2013 kl. 21:55

Förmiddags-kul

Måndag igen. Inte mig emot alls. Idag var ju Folkhälsandag i lekparken, och vi infann oss där igen. Tänker mig att det skulle få bli en såndär grej vi gör varje måndag.  Det råkar dessutom vara en sån tid som Lillasyster sover.

Måste säga att jag njöt som bara den medan under hela vår utevistelse. Så skönt !

Men lekstugan hade vi inte alls glömt fast det blev parken en stund idag. När vi kom hem fortsatte Lillasyster sova i vagnen, och vi dekorerade lekstugan lite. Men bara lite, eftersom väggarna först skall målas nästa år, så det är ju inte så stor vits att fixa allt nu.

Längtar till nästa år, då vi får fixa den färdig ! Själv trivs jag ganska bra där inne. Doften är doften av min Mofi. Och notera gärna det vackra golvet i stugan. Ingen matta skall komma där minsann.

En vimpel fick Amanda till lekstugan igår på sitt kalas, men den blev för lång tyvärr. Men pappers-vimpel passade bra.

Vimpeln som skulle hänga i lekstugan, passade bra runt Lillasyster säng. 

Även jag fick presenter igår, kransen ovan är en av dem, den hängdes upp idag. 

      

25.11.2013 kl. 16:11

3-års kalaset

Så var dagen här. Dagen då jag kanske stressar mest på i året. Då det är barnkalas hos oss. Houh !

Det var full stress direkt från morgonen. Efter att chokladkakan som skulle bli cakepops, fylltårtorna och pajerna var färdiga blev det lungt. I samma veva kom Amandas tre-års present, och all stress glömdes för en stund.

Den fina lekstugan som min Mofi snickrat för hand. På sommaren blir den röd med vita knutar på utsidan. Insidan blir nog vit och rosa skulle jag tro.

Amanda blev så otroligt lycklig när hon fick sin löekstuga. Hon var upp i den medan den ännu var på flakan. Kommer nog bli nummer ett på listan att göra.

Hörnan för barnen och vi två vuxna saftdrickare.

Prinsesstårtan. Blev riktigt okej, borde dock ha blött "oblaten" mer.

Cakepops. Första och sista gången.

Fina presenter fick hon. Mesadels lekstuge saker, som vi önskat. Saker som inte sluppit med på bild av presenterna är ; Pallar, bord + stolar och lekkök, allt till lekstugan. Vi alla tacka så mycket för alla fina presenter.

Och när en av ens bästa vänner köpt en "Friends" ram, och vill att ni skall finnas i ramen - ställer man ju såklart upp.

Men Hubbe är så fånig att man kunde inte annat än skratta.

Men sen råkade vi fastna bra på bild. Min vän och jag.

Och inte nog med den här fina dagen. På självständighetsdagen blir det roligt program för mig och Marika. Iiiiik väntar såå !

       

24.11.2013 kl. 22:48

Houh !

Vilken lördag alltså. Verkligen ingen avkopplande en. 

Eftersom det är kalasdag här hos oss imorgon så har den här dagen gått ut på att.. städa, städa, städa och städa.

Men nu är allt gjort. Allt från att rensa skiten från gården, badrumsgolvet skurat, blommorna vattnade, extra noga dammtorkning, dammsugat under soffan osv.

Och mittiallt knackar det på dörren och in kommer vår Mamma/Mommo och tar med Amanda upp gåendes till hallen och härja med henne i över en timme. Något lycklig tjej vi fick hem.

Han dendär blivande mannen min drog duktigt också sitt strå i stacken.

Har även snabbt grejat ihop med pappers-vimpel som dekoration imorgon.

Flickorna sov sött redan klockan nio så det betyder..

Me-time i mini-gymmet. Det blev en halv timme crosstrainer med max motstånd, och olika magmuskelövningar samt armhävningar.

Nu kallar duschen sen snarklådan.

Streesnivån inför morgondagen ligger redan högt. 

       

23.11.2013 kl. 22:29

Babyshower.

Igår var helt enkelt en toppendag. Vi steg upp tidigt och morgonen gick som smort. Inga bråk eller gnäll. Klockan tio var vi redan och handlade och efter det for vi till lekparken. Tydligen så är Folkhälsan där då, så leksaksförrådet är öppet och där är en massa andra barn. Träffade t.o.m några bekanta.

När klockan blev tolv var det dags att fara hem och laga mat, för vi fick besök sedan klockan ett. Efter det bar det iväg till inte närmare än Borgå. Det blev överrasknings babyshower åt min fina vän Nanne.

Bilresorna var lite av hjärt-attack moment åt mig, men det gick bättre än förväntat. Behövde bara stanna en gång och ge mat och byta skitblöja. 

Enda kakan jag tycker om att baka - blöjkakan.

Många presenter fick hon, här hade dock inte alla kommit ännu.

Och det bjöds på mycket gott. Här fattas ännu smörgåstårtan och cheescaken.

En överraskad blivande tvåbarns mamma.

Nästan hela vårt gäng samlade. Saknade är så enormt stort.

Världens finaste Nanne.

Körde hem i nästan tystnad, och tänkte på alla fina minnen vi har. Hur jag saknar mina vänner där i östra nyland. Planerar redan följande besök, saknade är för stor.

Lade mig med ett stort leende på läpparna !

           

19.11.2013 kl. 21:24

S

Blev rivig början på denna söndag. Sleva i mig en påse pikapuuro och ett glas mjölk med tanke på att fara ut på förmiddagslänk. Sen såg jag ut och konstaterade att jumppa-rummet inte såg så tokigt ut idag. Bra så. Halv timme crosstrainer och sedan övningar från boken jag fick av Sambon till födelsedagen.

En snabbdusch, aggressiv användning av plattång och lite mascara senare var det kalasdags. Idag var det min guddotters sju års kalas. Tösen fyllde redan förra veckan men hade kalas idag. Tänk att hon gått och blivit stor skolflicka redan. Det var just hon skrattade för första gången i min famn. Det var just jag matade henne med tårta på hennes ett års dag. Min älskade ögonsten. 

Av oss fick fröken en av sakerna som stod högt upp på önskelistan - hål i öronen. Och att valt att dömma på fröken min, då jag berättade varför jag hade köpt örhängen åt henne, så tror jag hon blev ganska glad. 

Satt just och funderade jag vad jag mer skall berätta. Har vi gjort något ikväll ? Nee, vi har ju bara varit. Så det var väl bra så här då. 

       

17.11.2013 kl. 21:46

Grattis på min födelsedag

För att fira mitt tjugotvå åriga liv blev jag väckt ungefär klockan sex på morgonen. Var aningen butter över att klockan var så lite, men blev snabbt på bätte humör då Lillasyster log som solen själv. När vi gick ner mötte vi Amanda som gått ner före oss, som då låg på köksgolvet och lekte att hon simmade vid Mommos stuga. Hahah. 

Sen var det tre års rådgivning och två månaders rådis på schemat. Amanda var jätte duktig och hade växt så det bokstavligt har knakat, så det var inte underligt att hon haft så mycket växtvärk. Lillasyster hade också växt fint.

Så kom  min Mommo och det blev bakning på G. Medan Mommo garnerade smörgåstårtan och jag försökte laga något i stil med tårta, så dök Famo upp en hastig sväng med en blomma och efter det kom en av mina äldsta och bästa vänner Daniela, med sig hade hon en massa gott. 

Klockan gick och Daniela for hem. Efter att kakorna var färdigt och  Mommo gosat färdigt med Lillasyster åkte även hon iväg. En pika dammsugning senare började folk droppa in.

Jag som inte skulle ha något kalas, hade mittiallt en massa kärt folk på kaffe.

Fina blommor fick jag också. Hur länge orkidén lever skall bli intressant att se.

En mindre vacker marsipantårta med jordgubbar och vaniljmousse-fyllning ala Cessi och supergod smörgåstårta ala Mommo. 

Fick jätte många fina presenter. Min trogna bloggläsare samt Sambo vill ganska säkert att jag skall nämna att han var så gullig och hämtade de vita rosorna och "Träning för nyblivna mammor"-boken jag önskat mig. Kram på dig.

Annat fint som kom var : Ljusdekoration, glögg och mugg av Vonne, eget lagat halsband av Millvina och egen virkad väska med en ödla gjord av pärlor med sig av världens sötaste guddotter Sienna, Av Mofi och Clary pengar, två böcker Mofis bror skrivit, släktgrejer ( jag är jätte intresserad av sånt, helt påriktigt alltså) och godis. Pappa med familj hämtade det största paketet som var magmuskelbänken ovan. Mamma med familj kom med ett kurvert med mina önskade tatueringspengar, likaså Svärmor kom med hopp om tatuering. Ett presentkort till blombutiken kom i postlådan av min halvfaster.

Tusen Tack ! Ni är bäst. 

Med lite på en timme kvar av födelsedagen tänkte jag krypa till kojs.

         

15.11.2013 kl. 22:17

Farsdag och kalas

Som jag redan nämt flere gånger är November fullt av program, i vår familj.

På Farsdagen började vi morgonen med att väcka vår egna pappa här hemma, och ge kort och present.

På dagen gratulerade vi mammas man, som är Amanda halv-mofa. Efter det rusade vi till Amandas mofa och överräckte snabbt hans gåva. Fortsatte hem och fick Amandas fafa på besök och såklart ge hans gåva.

Senare på kvällen åkte vi iväg och gratulerade min Mofi.

Pappa, Mofa & Fafa fick handdukar med deras "namn". Amanda halv-mofa fick en bastuslev eftersom deras är sönder.

Min Mofi fick ett kort med Lillasysters fotavtryck och Amandas handtryck.

Igår var det sjukhusbesök igen, och de dagarna bokar vi inga andra program och på kvällen blev det långlänk med dogi.

Och idag fyller min mammas man år, och han tycker om kokos-bollar, så medan Lillasyster sov, bestämde jag och Amanda oss för att baka kokosbollar åt honom.

Annars bra men kokosflingorna tog slut. Tur så går de ju nog att äta också utan kokosflingorna.

Så kvällen har vi spenderat på kalas. 

Nu pyssla de sista dop-inbjudningarna sen nukkumatti.

          

12.11.2013 kl. 22:34

Mixat.

Det blev aningen många dagar obloggat, men för att vara ärlig har jag inte haft något roligt för mig och alla långa sjukhusbesök mixat med den enormt psykiska påfrestningen vi har, så har jag faktiskt inte orkat. Vi tar dagarna som dom kommer och orkar sällan planera något eller träffa någon på detviset. 

Fast det känns motigt ibland, är det ändå en liten del som känns skönt i och med att det är November - som för oss innebär en massa kalas.

Motigt för att man igentligen inte skulle orka med något annat än det vi redan har. Jag ser ut som jag skulle blivit slagen med en slägga i huvudet, fast jag är fysiskt utvilad är jag så själsligt trött.

Skönt för att det betyder att man så där halvt tvingas inse att livet går vidare. Och för en stund, en sekund typ kanske glömmer alla bekymmer. Nog för att de hastigt kommer tillbaka. 

Idag har alltså varit sjukhus-fri dag så jag passade på att fara på en springtur, men blev kanske lite besviken på att jag inte orkade lika bra som förra gången men orken bara försvann. Länken var densamma 4,5 km, men jag promenerade den sista 0,5 km istället. 

Något som jag nu tycker att är tur - är att jag har de flesta julklappar färdiga, och idag hämtade jag sju personers julklappar från Matkahuolto.  Tog Amanda med mig, och så bestämde vi att bli på en liten fika-stund, bara hon och jag.

Munk & Kakao för mig. Glass för Storasyster. Båda två lika nöjda.

Och för att nu riktigt skryta, så var jag och Amanda ännu på tumis ut och gå med hunden.

På kvällen blev det mina systrars 16-års kalas. Nu glömde jag ju fota presenterna men till all tur finns det gott om dem på internet.

 

 

"Belibers" (?) som de är - blev de ganska nöjda över sina presenter. Så kanske jag inte är så pjåkigt storasyter.

Nu är det alldeles tyst i huset. Flickorna sover, hunden och katterna sover. Bara jag och Sambon vakna. När har det hänt sist ? Så jag funderar starkt på att fara och sova, jag med. Eller kanske pina mig att vara vaken en stund till för att krama min Sambo och berätta att jag tycker om honom.

         

 

08.11.2013 kl. 21:42

Herr avundsjuka har anlänt

Precis som jag trodde att inte alls Herr Avundsjuka skulle komma - så kom han. Har dock inte slått till så jätte häftigt - ännu.

Amanda har börjat med det att hon kastar mjukisar på sin Lillasyster eller det att hon "svipar" saker just som mjukisar så att det tar i Lillasyster, så har vi också det att Amanda skriker på flit så att syrran knycker sig och blir rädd. Tur i oturen har Amanda inte gjort det så det skulle tagit ont åt henne, utan hon har mera knyckt sig.

Vad gör man. Nå man blir ju först arg. Sen ångrar man att man blev arg och försöker i bästa mån förklara att vi älkskar henne precis lika mycket, och att Lillasyster är så liten att hon inte kan göra saker själv. Men hur mycket nu en treåring tar in vet jag inte.

Jag försöker så att Sambon har Lillasyster ibland, så jag kan vara med henne på tumis. Och tvärtom såklart.

Igår när Lillesyster ätit ordentligt och somnade till sin dagsvila som brukar ligga på två-tre timmar, så for jag och Amanda till parken.

Vi lekte i lekparken kanske en halv timme, så for vi sedan upp på Prästgårdsberget och klättade upp ända till masten.

Så lekte vi ytterligare en halv timme i parken då vi kommit ner från berget. Så efter tvåtimmars utevistelse for vi hem och äta.

Efter maten for vi till Mommo/Mamma för att äta plättar. Bror med flickvän infann sig även där, vilket var jätte roligt.

När vi väl kommit hem och jag läste bloggar vid nattningen, så fick man minsann sig en tankeställare av Kakkakaffes inlägg.

Herrejestas, det är aboslut inte vad jag vill för mina egna barn. Jag vill att mina barn nog skall orka vara med på gymnastiken, orka klättra i skog och mark, kunna göra kullerbytta, hoppa jämfota och gå på en planka. 

Jag blev helt till mig.

Fast jag inte alls är gammal så hör jag till dem som inte hade dator hemma då vi var små, det fanns inte heller tv-spel före vi var i lågstadieålder i vårt hem. Vi hade inga mobiltelefoner hemma. Jag kommer ihåg då mamma fick sin första mobiltelefon som var en gul Ringo. Då jag gick i lågis fanns det ännu telefonkiosk utan för Varuboden. Jag fick min första mobiltelefon på åk 4, det var en Nokia 3310, med den kunde man tävla om vem som hade längsta "masken" i "Snake". Jag kunde gå till skolan med orange byxor,limegrön t-skjorta och röd tröja och ingen reagera.

Jag hör till dem som byggt otaligt många kojor i skogen, klättrat i berg som min mamma definitvt inte skulle ha tillåtit, gått strumpfota på en lerig åker, gått ner i djupa sandgropar fast föräldrarna utryckligen förbjudit, lagat "soppa" på vatten, sand, sågspån, gräs och annat fint man hittat - och även smakat på "soppan". Jag vet hur man lagar får av kottar, och har även lekt med dem. Jag har cyklat och klättrat i träd och även fallit från dem och skrubbat upp knäna otaliga gånger. När man såg på VHS så hörde det lite till att det skulle "spraka" i rutan och hittade man inte fjärrkontrollen vat det inga problem för man kunde göra allt det på TV:n.

DET är vad jag vill att mina barn också skall få uppleva. Men endel av sakerna är kanske bäst att inte föräldrarna får redan på. För nu har man gjort så farliga saker, som kunnat sluta riktigt illa, men tur så har man klarat sig.

     

04.11.2013 kl. 12:10

Vissa dagar

Ni vet vissa dagar som man bara har lust att sjunka till soffbottnet. Man tackar högre makter att det finns mat i kylskåpet bara att värma upp. Igår var en sån dag.

Så finns det även vissa dagar man är lite skrämmande mycket aktiv. Idag är en sån dag.

Redan före morgonmål var diskmaskinen tömd och fylld. Lagade mat i tid, dammsugade genast efter maten. For ut med båda barnen. Var ute cirka två timmar och radade in ved i lidret. 

Lite fotopauser tog jag imellan radandet.

Två timmar och 1½ kubik ved senare var mman passligt slut i kroppen, så kvällen har gått i aningen lugnare takt. Hade i planerna att vara på crosstrainern idag, men barnen tillät inte idag heller..Och nu är jag för trött för att orka göra något mera än att gå och lägga mig.

     

18.10.2013 kl. 21:49

Färgerna runt huset.

Jag bara älskar hösten.

       

07.10.2013 kl. 17:16

Super söndag !

Åh vad glad jag blev då min fina Sambo föreslog att jag skulle pumppa ut mjölk, och lämna bägge barnen med honom, så jag fick fara ut på länk själv.

Så blev jag ännu gladare när han gick med på att "romu-rummet" nu skall bli mitt hemma-gym (tills det en vacker dag i framtiden blir badrum & bastu). Kommer få en crosstrainer, köpa en gymstick och så har jag redan en hel del andra jumppagrejer redan. 

Huippu söndag !

 

        

29.09.2013 kl. 19:09

Hösten i mitt hjärta.

Vad jag sen tycker om hösten ! Sköna tröjor, yllesockor, duntäcke, mörkt om kvällarna, brasor, inte behöva sheiva benen hela tiden eller lacka tånaglarna hela tiden m.m.

Idag blev det första långlänken efter förlossningen. Som jag längtat efter detta. Att kunna gå långa länkar utan att få ont eller bli överdrivet andfådd. Så sköööönt ! Imorgon igen hoppas jag ! Nu får jag se framemot att få "grönt ljus" på eftergranskningen, så det kan bli lite annat än "bara" promenader.

När vi kom hem från vår långlänk hade vi fått brev från församlingen angående dop. Nu blir det att börja planera dop ! 

Har redan bestämt mig för att inte vara duktig alls, och beställa alla kakor. Jag hatar att baka. Jag har bättre för mig på dopdagen än att stå och garnera och dekorera några kakor. Prima !

God laxsallad blev det till mat.

Nu sover båda ungarna, så jag njuter av tillfälliga tystnaden och dricker mango/persikaté.

        

24.09.2013 kl. 22:06

Dopet igår

Här får Ni en bildbomb från gårdagens dop, då vår gudson Felix Birger Micael döptes.

Dopet gick relativt bra, jag var förberedd på värre. Tre-åringarna sprang nog omkring och härja en aning, men de hade inget marathon och de skrek inte överdrivet mycket. Lilla Felix och vår lilla tös var båda ganska nöjda hela dopet. Så winwin !

 

Over all så gick dagen riktigt bra. Marika var snäll och gav lov att jag fick låna deras sovrum då Lillasyster skulle äta, så jag behövde inte flasha framför alla. Tog bort en hel tyngd från axlarna. Amanda var också snäll och duktig hela dagen, inga tre-års trots - YESS !

Kanske dags att börja planera Lillasysters dop snart. 

           

23.09.2013 kl. 11:49

Lördagkväll.

Det blev besök hos Mommo och promenad med vår lilla familj här på kvällskvisten.

Kan bara säga ; Vitsi vad fin kväll det har varit. 

Och nu efter att jag packat allt färdigt inför morgondagen och haft en liten fröken med mycket magknip så tar jag natt och hoppas jag får sova någorlunda. Imorgon har vi en stor dag framför oss.

       

 

21.09.2013 kl. 22:22

Marknadsbesök.

Nu känns det att det påriktigt är höst.Vädret blev mittiallt så som det skall vara på hösten och så var det ju igen dags för Ekenäs Marknaden !

Karusellåk, metri-lakun, se på kräsä, folkträngsel och många bekanta.

Tack Marika för sällskapet, även om jag inte var det bästa sällskapet. Halva besöket spenderade jag med att amma Lillasyster i simhallskorridoren, så jag far nog inte flera gånger till marknaden med en 1 ½ veckas baby. Förrutom ammande så hade vi jätte roligt. Vi fick våra armade lakun, Amanda fick åka karuseller med bästisen Linus och jag fick se min Marika !

       

19.09.2013 kl. 22:12

Måndag !

En vecka har gått sedan Lillasyster föddes. Vau, föddes hon inte igår liksom ? Nåväl, idag har vi inte gjort så farligt mycket extra men lite bilder skall Ni få från vår dag.

Min goda sallad med laxbullar.

Haft två snabb-besök av min Famo och flickornas Mommo.

Mommo hade varit och handlat och hämtade lite kläder åt Lillasyster och en hösthalare + handskar åt Storasyster.

Bilder från dagens vagnpromenad. Aij vad jag sen tycker om hösten.

Dagen till ära har Lillasyster varit första gången i badet här hemma. Hon tyckte nog det var så skönt. Nöjd och glad hela badet. 

Jaa-a det här var liksom vår dag det, inte mycket att hänga i julgranen men alltid något. Nu blir det en kopp te sen sovdags.

            

 

16.09.2013 kl. 21:24
 
Kallas Cessi. 
Tjugotvå år.
Mamma åt Amanda & Madeleine.
Gift med Dani.
Skuldsatt husägare.
Jobbar som mentalvårdare.
Har en svaghet för vackra ting, gubbrock och avocado-smörgås.