Glad !

Igår natt drömde jag att Marikas fostervatten gick och hon fick åka in till BB.

Idag tidigt på morgonen fick jag ett meddelande som gjorde att jag inte kunde somna om. Drömmen blev sann och idag på dagen kom mitt och Sambons blivande gudbarn till världen. 

Är så otroligt glad ! Har hela dagen gått och tänkt på dem och bara väntat på att telefonen skulle plinga. Pratade med den otroligt duktiga nyblivna tvåbarnsmamman i telefonen nu på kvällen, och efter begäran skickade hon bild på vårt gudbarn. Då brast jag i gråt - så fin, så otroligt fin.

Vi avslutar en glädjefull dag med varma smörgåsar.

Så måste jag nämna att det var en riktigt överrasking att vakna från min power-nap och gå ut på framgården och se att Sambon rensat massor från vår djungel framför huset. Han är så duktigt. 

      

 

02.08.2013 kl. 21:52

Lördag

Eftersom det var så dåligt väder igår sköts våra ut och åka båt - planer upp tills idag. Har pratat med Amanda hela sommaren att hon skall och slippa och åka mammas mans båt, så idag for vi och åka båt.

First stop blev Jakobshamn. Det var väl lite tänkt att vi skulle äta där, men de hade nån specialdag så det fanns bara två rätter att välja emellan.

Så vi for till Barösund och äta istället.

Sen åkade vi bara omkring lite. 

Amanda somnade i båten en stund före vi var framme vid hamnen. Och nu har vi haft en lycklig unge hela dagen, som har fått åka båt.

Senare fick vi besök av Sambons sockersöta guddotter. 

Så bortsett från att jag inte kan gå som folk, så har vi haft en jätte bra dag.

        

27.07.2013 kl. 21:30

Sinelli-besöket

Igår var dagen jag länge väntat på. För två orsaker. Det att jag fick inskaffat allt till inbjudningskorten och att jag för första gången iår fick träffa min fina Nanne.

Blev burrito och american pancake på Santa Fé.

Förra året bestämde vi att det skall bli en tradition att vi en gång i året får se varandra och att vi äter gott då vi träffas. 

Efter det här gick vi mätta och belåtna till Sinelli och handlade som aldrig förr. 

Det ovan ( förutom Eurokangas innehållet ) spenderade jag överdrivet mycket tid över i butiken, så länge att min rygg sade upp sig där emellan och jag fick sätta mig på Sinellis golv en stund. Haha, fick ju nog en och annan underlig blick. 

Till sist en bild av oss två, en vänskap som aldrig tar slut.

       

17.07.2013 kl. 22:13

Mumindalen

Hej !

Ursäkta tystaden. Lördagen innehöll tidig väckning, en liten springpaus i Kimito och sedan efterlängtade besöket till Nådendal.

Det bästa med besöket var ju sällskapet och att se ungarnas glädje. Minuset var de dyra priserna och det att gå högravid i en sån värme, visserligen är ju det sistnämnda själv-valt.

 

 

Temat för i år var "Jätte-pumpan" - ett av Amandas favoritavsnitt.

Amanda blev nog fascinerad av karaktärerna men var nog lite rädd för dem, så det räckte med att se på dem. 

 

 

Muminhuset ovan. Blev en ganska snabb genomgång för det var inte precis svalt där inne och såklart massor med folk.

 

Hemulen och hans hus.

Dronten Edvard och badhuset som inläggets sista bild.

Efter Muminbesöket åkte vi tillbaka till Kimito. Resten av kvällen innehöll poolsimning, lätt kvällsmat och en mycket godnatts sömn.

Söndagen innehöll lek och strid ungarna sinsemellan, mat och god efterrätt ala Marika, och sedan blev det dags att åka hem igen.

Tackar och Bockar värdarna för denna gång. Helt otroligt att nästa gång vi träffas, får vi hålla vårt blivande Gudbarn i famnen.

       

15.07.2013 kl. 22:29

Dinner-Party.

Det har liksom blivit någon juttu att det alltid grillas hos oss. Så även idag, då vi fick Sverigebesök.

Hoppas det inte tar åter ett och ett halvt år före vi träffas pånytt. Förhoppningsvis träffas vi på vårt bröllop nästa sommar.

        

05.07.2013 kl. 22:41

Vår tisdag.

Hade en förväntansfull fröken här på förmiddagen som ivrigt väntade på att Mommo skulle söka henne, så hon skulle slippa och simma till stugan.

Ögonen tindrade till när Mommo steg in genom dörren och hon for i ett huj till Mommos bilen och skulle inte ens ge en hejdå-kram åt Mamma.

Stegade in i Sambons egna rum, det rummet med mååånga högtalare och grejer. Efter x antal svordomar fick jag faktiskt allt att fuingera och efter en stund dånade musiken ur högtalarna och jag tog städredskapen i högsta hugg och började städa.

Det var som telepati, då Mamma ringde när jag var färdig med allt städande och bad mig fara via butiken och köpa lax, så skulle hon fixa ihop en sallad åt oss, då jag kom till stugan.

Efter en välbehövlig matpaus, var det på plats med en välbehövlig bastu-tur.

Några bonusbilder från stugan. 

Fick kvällsbesök av Ulle, som kom hit för att spendera lite tid med oss före hon flyr landet. Hon var klyftig och hämtade välbehövd choko och Ahlgrens bilar, jag bjöd på filmen och cokisen, thihi.

Nu skall jag snart krypa ner i den renbäddade sängen.. Hui så skönt.

      

02.07.2013 kl. 22:00

En dag i Ekenäs.

Vaknade av en liten fröken som låg i sitt rum och ropade ; "Maaaammaaaa". Mamma ropade tillbaka att Amanda skall komma till Mammas säng, så skall Mamma berätta något roligt. Nå det ville hon inte. Mamma berättade ändå att IDAG skall vi fara och leka med Linus & Marika. 

Hörde småa tassar som börja gå ner för trappan, och när jag kom ner stod ungen med nattblöjan, crocsen och lippisen på, vid ytterdörren och var redo att åka iväg.

Efter en liten övertalning gick hon ändå med på att äta morgonmål och klä på sig.

First stop blev Trollböle och hälsa ett varv på gamla-mommo och se lite hur det var med henne nu efter operationen.

 Efter det besöket fick Amanda äntligen träffa sin Linus, och jag min Marika.

Först blev det god mat på Santa Fe.

Efter en springa-omkring-och-härja session ala två och ett halvt åringar tackade vi för oss och for vidare.

Som efterrätt blev det lösglass för oss vuxna. Barnen fick nog också glass, men de var de inte intresserade av eftersom vi närmade oss Lejonparken.

En stund lekte vi vid Lejonparken, men sen menade barnen att de skulle och simma.

Sedan började klockan vara så pass mycket att vi måste hem till Hilma, och Marika & Linus for till Linus Mommo och Mofa. 

Väl hemma på gården slog fröken på sirenen, för hon skulle också till sin Mommo. Okej då tyckte jag, och tog hunden med så spenderade vi resten av kvällen på stugan med Mommo.

Haft en super bra dag ! Kommer sova som en stock inatt.. eller jag hoppas åtminstone att få sova som en stock.

      

01.07.2013 kl. 21:32

Rock The Beach

Igår var det då full rulle !

Först på listan var Ingådagen, vi gick den vanliga rundan köpte våra lakun och gick sedan nöjt hem.

Senare på eftermiddagen fick båda våra flickor åka till Famo medan jag, Sambon, Daniel & Natte reste till Helsingfors för att se Rammstein. För Er som inte vet hurdan musik det handlar om så -  här är en av mina favoritlåtar.

I väntan på att klockan skall närma sig halv tio. 

Några få sekunder tills så faller skynket !

Gåshud gånger tusen ! Till Lindemann kommer ner och Rammstein börjar spela !

Det första jag måste säga är att de bjöd på en helsikes show. Jag tyckte KISS bjöd på sig, men det var inget jämfört med vad Rammstein spexade till med. Visserligen måste man ta i beaktande olikheterna mellan banden. 

Måste definitivt se dem om de kommer till Finland igen. Dock skulle jag inte behöva vara femföre höggravid nästa gång. 

Det att gå och stå så mycket med en stor mage var nog inte det fiffigaste och jag har minsann fått ha ont både igår och idag.

Fast all smärta var värt det - för jag såg Rammtein.

Gratis cokis med sina egna namn fick man också !

Själva evemangen var ju Rock The Beach. En festari alltså. För att vara festari var det i första intrycket ganska rent. Fanns roskisar överallt och folk förstod också att använda dem. Det fanns många matplatser över hela området med helt rimliga priser med tanke på att det var festari. Det fanns övervakare överallt som såg till att det gick civiliserat till. Visst fanns det många människor som kanske tagit en och annan för mycket men sådär överlag så var det inte så mycket sånt.

Om jag skall klaga så skulle det vara på alla miljontals fiskmåsar som kunde attackera folk som åt sin mat. Det andra var att de som sålde bändi-tavara inte räknat med hur många besökare det faktiskt skulle komma och till vår besvikelse var ALLA Rammstein-juttun slut.

Största rädslan var att det skulle bli sånt hysteri då Rammstein börja spela att folk skulle börja skuffa och trängas, och att jag skulle bli ikläm med magen, men det var inte alls något sånt. Så var det skönt att veta att det stod poliser, ordningsvakter och brandmän ( Rammstein tycker om pyroteknik) överallt, även några meter ifrån mig !

Vi var hemma något över klockan två på natten och fast det kändes jätte konstigt att vara utan barn och hund, så sov vi som stockar båda två och vaknade utvilade någongång mitt på dagen.

        

30.06.2013 kl. 20:55

...

Idag har mina tankar gått till en fin vän som går igenom stora, och inte så roliga saker. 

Önskar att jag kunde hjälpa mera, önskar att jag kunde ta en del av smärtan på mina axlar. 

Bortsett från tråkigheter, har jag varit en sväng till jobbet idag. Måste säga att jag faktiskt saknar mitt jobb, fast jag vet att det här är för det bästa. 

Har också hållit på att smälta bort idag. Vilken värme. Tanken om att det bara är början av sommaren och jag skall gå med stor mage ända tills det blir svalare tider får mig att sucka. 

Bild från dagens kvällsvisit till stugan. 

Tog också årets första simtur idag. Så jäkla hett hade jag att det var skönare i vattnet. 

     

 

 

25.06.2013 kl. 21:51

Måndag !

Måndag igen. Inte för att det spelar nån roll för mig vilken dag det är.. pretty much the same när man bara är hemma, men idag så har ändå varit lite extra. Danis släktingar från Kotka kom och hälsade på. Senast vi sågs var när jag var gravid och sedan på Amandas dop, så det var en tid sen sist.

Bilderna är tyvärr dåliga, tydligen har kameralinssen varit lite smutsig och jag inte märkt det..

Grillmat stod på menyn.

Eftersom det var första gången de såg vårt hem, så hämtade de lite gåvor åt oss. Här är bild av tavlan de hämtade. Jätte bra gåva. Passar perfekt ovanför klaffbyrån. Skall försöka få upp den på väggen imorgon.

Fick också ett jätte bra såndär "förr i tiden - gjorde man så här" -tips. Det är så att Amanda har en massa stickor i fötterna, men ve och fasa om du försöker ta bort dem. 

Lägger man gro-blad med utsidan inåt , där vart man har t.ex då en sticka och låter det vara där en tid, så drar gro-bladet ut stickan.

Så när jag var ut med Hilma på kvällen plockade jag lite gro-blad och hoppas nu att de skall funkka.

Nej nu upp och vrida och vända sig hela natten. 

Emigrerar snart till källaren.

      

 

24.06.2013 kl. 23:07

Midsommar !

Glad Midsommar Alla !

Här har vi haft en ganska simpel midsommar.

Inledde midsommaren med stug-strand häng.

Jag sku kunna emigrera till stugan för nån vecka, det är så skönt där och Amanda trivs där så bra. Hon tycker det är så roligt att få plaska på i vattnet. Fröken var helt kaputt efter flere timmars plaskande. Jag sen igen, har bränt mig så infördärvat, men eget fel när man inte lägger solkräm på sig, fast man har den medpackad och dessutom smort ungen med de.. 

Efter att vi plaskat och solat färdig for vi till Daniel & Natte för att grilla.

Omnomnom.

Sedan började klockan ticka sovdags för fröken, så jag och hon kom hem och lämnade Pappa där och bada bastu. 

Nu tror jag att jag skall ta mig en cokis och sen gå och sova.

         

21.06.2013 kl. 22:00

Rabarberpaj.

Sov länge idag på morgonen, och åt morgonmål i all sköns ro.

Efter att jag fört Amanda till sin dagmamma, så kom jag hem och städade lite i väntan på Pamela & Malin som kom på eftermiddagen.

Lagade lax med dillsås och klyftpotatis till mat, nam.

Efter maten tog jag upp vår egna gårds rabarber från frysen, och började laga rabarberpaj. 

Medan pajen svalnade sökte jag fröken från dagmamman så hon också skulle få träffa flickorna.

Med pajen serverades vaniljglass.

Så här gör du världens lättaste rabarberpaj :

Var lat och köpte färdig deg från butiken. Då formen var smord och degen så som den skulle, lade jag ca. 1 liter osockrad rabarber och 2 dl vaniljsås med i formen. In i ugnen som var värmd till 200 grader och lät pajen vara i ugnen ca. 40-45 minuter. Färdigt !

Liiite i surare laget var pajen, eftersom jag är så himla dålig på att sockra, men med vaniljglassen blev det ganska bra.

Fick inte bara mina fina vänner på besök idag. Lockade mamma med familj hit på paj, mot det att jag fick fara på en kort länk med Hilma. Tar alltid lite ont i början och sedan i slutet, men där emellan går det riktigt bra och känns skönt.

Här på kvällskvisten var jag och min dotter av lite olika åsikter, så det slutade med att Amanda två år och sju månader vrålade i nästan en timme, tills hon sedan somnade..

Nu njuter mina öron av tystnaden och nu blir det lite film medan jag väntar på att få hem min Sambo.

       

 

 

 

20.06.2013 kl. 21:09

Kunde inte hålla mig !

Hej !

Har de två senaste dagarna faktiskt försökt att bara vara, inte göra något. Slappa.

Har nästan lyckats. Igår slappade jag faktiskt hela dagen men så fick jag ungefär den här tiden för mig att rengöra kylskåpet. Sen såg jag att vårt roskis-skåp såg ut som "Hej, kom o hjälp mig" - så jag rengjorde de också.

Idag, gjorde jag också ett tappert försökt.

Jag och Amanda var till Candis på spontan-dejt med Daniela & Felicia.

Blev omelett-lunch.

När vi kom hem hittade Amanda en 1:ans blöja som jag sparat som minne ( oanvänd såklart), och jag tänkte nästan ta till tårarna. Så liten. Efter det här somnade Amanda. Då kunde jag inte hålla mig längre.

Jag sorterade och ordnade babykläderna. Så nu är skötbordet laddat med babykläder. Så pyttesmå kläder.

Till vänster är en skjorta Amanda nu använder. Till höger är en body Amanda hade då hon var nyfödd. Helt otroligt, hur man "glömmer" hur liten Amanda varit.

Vad jag längtar att få "Lilla" i famnen, vad jag längtar på att få sätta "Lilla" i Storasysters famn. 

 

14.06.2013 kl. 21:57

Parkhäng

Har lovat Amanda sen igår att vi skall fara till lekparken och leka. Bestämde att vi far idag och att vi skall ha med lite gott och ha picnic tillika. Som sällskap hade vi Daniel, Natte & Isabel.

Hade med oss kaffe, saft, jordgubbar, vattenmelon, coktail-pinnar och bulla.

Amanda var så upp i varven över att vara i lekparken att hon hade inte ens tid att äta något, hon sku bara springa omkring, gunga, åka rutschbana och springa lite till.

Med två lyckliga och klottiga ungar, åkte vi ner till glasskiosken och köpte varsin glass.

På den lilla lilla vägen hem från byn hann Amanda somna. Lilla gumman, hon var så trött att hon inte ens reagera på att man tog av henne kläderna. Så nu ligger tösen och sover gott i sängen och jag får tumistid med min andra halva.

        

08.06.2013 kl. 20:11

KISS

Igår var det KISS dags igen ! Förra gången såg jag dem -08, och då jag fick veta att de skulle komma -13 också tänkte jag att jag måste se dem, man vet aldrig när de slutar. De är ju inga ungdomar mera.

Som sällskap fick jag med mig min fina Marika. Tyvärr har jag inte så många foton från själva keikkan eftersom de inte blev så bra foton. Men lite foton från gårdagen skall Ni få.

Gårdagens outfit.

Före konserten åt vi mat på Hard Rock Cafe. Jag, lilla landepaukkun blev tagen med storm av den här platsen. Så otroligt fint, tufft och så trevlig personal. Hit vill jag ta min Sambo nästa datenight.

Tog en "Legendary Burger" - och den var då den godaste hamburgaren jag nånsin ätit.

Till efterrätt blev det en specialare inspirerad av KISS.

Inne i Hartwall Arenan. Här väntar vi ivrigt på att de skall börja spela.

Gubbarna kan fortfarande rocka, det måste jag säga. Men tyvärr måste jag säga att det var mera riv i showen förra gången, men jag ångrar absolut inte att jag for denna gång också. Fiilisen var nog på topp denna gång också.

Tack för sällskapet Marika, vi fick en jätte fin och minnesvärd dag.

       

 

04.06.2013 kl. 21:59

Äntligen Fredag !

Som jag väntat på den här dagen.. Ledigt imorgon !

Och det behövs verkligen, nu är jag så kypsä på dom här foglossningar att jag snart "slänger in handduken" och ger upp. Försöker orka ännu några dagar, sen har jag tio dagar ledigt, som jag skall njuta och samla krafter.

Fredag som det är fick jag ju också hem Sambon idag. Sambon sökte Amanda från dagmamman, så jag fick i lugn och ro göra lite ärenden i Karis samt träffa fina Pamme.

Det blev roskaruokaa, glass, mycket skratt och tre timmars date.

När jag kom hem började Sambon greja på iPhone.

Det tar lite på äran att nu berätta men jag har nu en iPhone.. Jag tog Sambons "gamla" iPhone.. Det fanns många tecken på att jag skulle borda byta upp mig från min gamla nokia. Men många orsaker talade också emot. Känns ännu lite vemodigt de här, jag har nollkoll på hur man använder en sån. Ringer du åt mig, kan jag svara. Svarar jag inte, så får du ringa pånytt för jag vet inte hur man ringer upp nån. Sambon pratar om "appar" hit och dit.. Jag vet inte vad de är. Under den här processen ikväll, så skulle det tydligen lagas någo Apple konto - vafan är det liksom ? Och till råga på de skall de veta mitt första husdjurs namn, och så skall jag ange mitt kreditkorts nummer. Sen säger Sambon att man måste ladda den varje natt.. ehh, vah ? 

Här är den - min iPhone ( läs : Sambons iPhone jag bara tog mig rättigheten att ta, mycket viktig info enligt offret )

Tur så köpte jag en såndär grej som som sätter in sim-kortet i, så om jag nu ångrar mig får jag snabbare än kvickt tillbaka min kära stenålders  nokia, som inte nämner några appar, och vars akku håller i flere dagar och håller även om 2 ½ åringen i huset slänger den i golvet. 

           

24.05.2013 kl. 23:06

Vår helg.

Har haft en jätte rolig helg. Som tidigare nämt, spenderade vi dem med vänner vi tycker mycket om. Vänner som också tackade ja till att bli "Lillas" Gudföräldrar. Vännerna som också är föräldrar till vårt blivande Gudbarn. Det var nog något vi visste från första början att vi ville ha just dessa vänner till "Lilla"s gudföräldrar.

Vännerna är kanske inte helt oväntat för Er -  Marika & Hubbe.

Tyvärr kan jag inte bjuda på så många bilder, eftersom de flesta bilder har Amanda också på bild så det är inte bloggmaterial.  (Marika har mera bilder - se inlägget här. )

Grillmat på lördagkväll.

Fina vi ! Till Marikas förtret så slapp hennes sneda tavla med. Hahha.

Visst var det skönt att komma hem - hem är ju alltid hem. Men ledsamt får vi varje gång vi skills från Kimito-borna.

Fast denna gång behöver jag inte så ledsamt, för jag får träffa Marika om bara ynka två veckor, då får vi samtidigt planera följande träff som kommer att innehålla ett Mumindlas-besök. Det ser vi fram emot !

       

19.05.2013 kl. 21:58

Söndag.

Min söndag har varit riktigt bra. Först hade jag morgontur, och efter det träffade jag Pamela och for och äta till Knäppen. Eftersom jag valde aningen dåligt sås-alternativ så såg och smakade inte maten riktigt något bra, så ingen bild tyvärr. TUR så var sällskapet destu bättre. Fina Pamme !

Efter det kom jag hem och vetni jag somna på soffan, tog en lite powernap. De va bara inte så rysligt bra, man blev dåsig i huvudet. 

Tur så ringde Ulle och väckte en lite. For sedan med Ulle och hennes dogi ut och gå. Nu är nog Hilma helt kaputt. Tjiisus, som dom härja.. Jag sku behöva sån energi jag också.

Nu harmar det att jag inte tog med kameran, men kanske jag sköter mig bättre nästa gång.

Nu säger jag Godnatt och hoppas på en bättre natts-sömn än förra natten.

       

05.05.2013 kl. 21:55

Till min Vän

Marika har skrivit en så fint inlägg om vår vänskap.

Med mina hormoner på högvarv, skall jag inte läsa sånt här - för det slutar bara på ett sätt. Jag sitter här och torkar tårar.

Jag känner att jag vill svara något, men jag vet inte hur jag skall formulera orden. Det jag vet är att jag inte behöver skriva en roman här på bloggen, för att på något sätt bevisa min vänskap och mitt tacksamhet för att jag har Marika, men ett par ord vill jag säga.

"Man älskar inte människor för att de är vackra, man tycker de är vackra för att man älskar dem. "

- Vet inte tyvärr vems citatet är från början.

Marika, vi lärde känna varandra på ett mycket annorlunda sätt, och det har lett till en mycket fin och sällsynt vänskap. Det här var meningen. Fast vi gärna vill bo närmare varandra, behöver vi inte göra det. Vi vet vart vi har varandra. Vi träffas inte varje vecka. Vi träffas inte ens varje månad. Men ändå glider vi inte ifrån varandra. Vår vänskap är "ment to be". Genom vått och torrt vill jag vara din vän.

     

 

 

23.04.2013 kl. 22:21

Söndag

Vår söndag har gått lika snabbt som de andra söndagarna.

På förmiddagen var vi med Manda till Ekenäs, Axxell loppis och fynda en hel massa.

Hittade två Mammabyxor, priset tillsammans - tio euro. Me like.

"Lilla" fick också lite kläder.

Amanda hittade Hello Kitty dräkt åt sig. Jag såg den inte ens, hon kom bara och visa den och undra om hon skulle få den. Och det fick hon. Gav en peng åt henne så betalade hon själv för den. Gissa om fröken var glad efter det ? Som en solstråle.

När vi kom hem fick vi besök av Amandas Gumor Vonne, min Guddotter Sienna och Millvina, som hämtade en häftig bok åt Amanda.

Efter detta måsta Sambon igen fara på jobb och vi vet inte ens när vi får hem honom. Det kan vara imorgon, det kan vara på fredagen. Ledsna ansikten blev det. 

Fast jag aldrig är ensam, jag har ju Amanda, dogin och kissorna här, men det känns så tomt utan min andra hälft.  

      

 

17.03.2013 kl. 19:18

Glad.

Är så glad så jag måste få berätta.

På sensommaren får vi vårt första gemensamma Gudbarn.

Jag blir Gudmor för andra gången och Sambon blir Gudfar för andra gången.

Att få ett Gudbarn är en så stor ära och ett hedersuppdrag. 

Sitter med tårarna i ögonen och tänker tillbaka på hur lycklig jag var då jag fick se och hålla min Guddotter första gången i famnen. Nu får jag uppleva glädjen igen.

En av mina tatueringar. Folk brukar fråga vad det betyder och om det betyder "Love" eller något liknande. Jag får svara stolt att det är en hyllning till min Guddotter. Och nu också en hyllning till vårt kommande Gudbarn.

        

09.03.2013 kl. 21:25

Fint.

Visst har det varit fint väder idag ?

Lite kallt var det på dagen, men vi satt ordentligt med kläder på och gick ut en stund.

Hilma var såklart med.

Min fina Marika !

När vi kom in for barnen och vila medan det lagades mat. Tortilla var på menyn med pannkaka till efterrätt. 

Senare på eftermiddagen reste våra gäster hem och dessutom for sista kattungen till sitt nya hem, så nu är det fasligt tyst.

Första hela dagen med Hilma, och jag måste säga att man blir ju ganska pigg av all frisk luft man får när man är ut med henne. 

        

09.03.2013 kl. 18:07

Fredag & Lördag

Hej !

En hög med bilder får Ni från de gårdagen och idag.

Sista bilder på syskonen tillsammans. Idag far den sista kissan till sitt nya hem.

Kvinnodagen till ära var jag & Marika och se på Grottmannen !

Verkligen sevärt ! Far och se nu, före han slutar !

Och så har Hilma flyttat in !

Bättre än väntat har det gått med katterna. Så de blir nog bra det här .

Nu skall jag fortsätta umgås med våra fina Kimito-gäster ! 

         

09.03.2013 kl. 10:17

Besök.

Hej !
 
Full rulle har det varit efter jobbet.
 
 
Märker Ni något "nytt" ?
 
Mina lister har kommit upp, ÄNTLIGEN ! Taket vitt ännu så kan jag vila ögonen. 
 
 
Så har vi haft besök av Isabel, Daniel & Natte !
 
 
Efter det trampade en stilig mili-kille in.
 
 
Med sig hade han sin flickvänn och mycket fina nyheter.
 
 
¨
 
Och Muffins dessutom ! 
 
Nu senare på kvällen lagade Sambon baguetter till kvällsmål, namnamnam. Så imorgon blir det definitivt punttis.
 
Imorgon blir jag dessutom "jobb-änka" i fem dagar. Jag tycker såå inte om när han är borta. Fast vi varit tillsammans mycket länge, så får jag ändå jätte lessamt och för att inte nämna hur Amanda saknar honom medan han är borta.
 
Vi får ändå en mjuklandning imorgon, eftersom Amanda beställde Mommo-tid imorgon.  Hon har bara pratat om Mommo hela kvällen, så ringde vi sedan Mommo och kom överrens om att det blir Mommo-tid imorgon.
 
         
27.01.2013 kl. 21:28

tjugotvå.

Hej !
 
Kom hem så pass sent igår, så jag orkade inte blogga. Så Ni får inlägget idag.
 
Igår fyllde Pamela 22 år och det firade vi med mat på Knäppen.
 
 
Skall just starta.
 
 
Finfina flickor !
 
 
God Mat !
 
 
Ännu godare efterrätt hos Pamme. 
 
En mycket kiva kväll med mycket skratt. 
 
Nuuu måst jag börja fixa mig till kvällsturen.
 
          
26.01.2013 kl. 12:56
 
Kallas Cessi. 
Tjugotvå år.
Mamma åt Amanda & Madeleine.
Gift med Dani.
Skuldsatt husägare.
Jobbar som mentalvårdare.
Har en svaghet för vackra ting, gubbrock och avocado-smörgås.