Student !

Efter att vi hade turistat färdigt och fått mat i magen, gjorde vi det som vi kom till Åland för att göra - fira min fina kusin som idag fick studenten.

Hon önskade sig nya Mumin-muggen och ett par stora tekoppar - och det fick hon, plus lite annat smått.

Kortet.

Min fina kusin och en padda.

   

01.06.2013 kl. 23:12

Turist ? Javisst !

Man måste börja dagen med ett ordentligt morgonmål.

Hotell-morgonmål. Jag åt så jag nästan fick magknip, men herregud så gott.

Efter ett redigt morgonmål for vi på lite shopping.

Kom hela vägen till Åland för att komma hem med en platskass kläder från H&M. 

Amanda fick träffa en "poppo" & "Nalle" som var snälla och delade ut småa paket åt alla barn.

Efter det här blev vi kulturella och besökte Ålands Sjöfartsmuseum.

Eftersom jag inte hade en aning om att det skulle vara så stort som det var och att det skulle finnas så mycket att se som det fanns, blev tyvärr tidtabellen stram och vi fick nästan håsa oss igenom det sista. Skulle gärna ha velat gå längre och sett omkring mig. Sen att ha en fröken på två  och ett halvt år på museum, var inte det mest lyckade eftersom hon inte var särskillt intresserad.

Jag skulle gärna ännu se Kastelholms Slott före vi åker hem, men tyvärr kommer vi inte hinna med det. Blääk.

       

01.06.2013 kl. 22:58

Fredag

Bilderna får tala för sig själv.

        

31.05.2013 kl. 22:32

Mammalådan

De var ingen långsam leverans på den mammalådan inte. IGÅR fick jag brev från Kela att det godkändes att jag skulle få mammalådan och att den om ca två veckor skulle finnas att hämta på posten.

IDAG kom det ankomtsavi i postlådan att mammalådan redan fanns att hämta på posten.

Jätte fina saker innehöll den. Gillar denna bättre som den vi fick 2010 då jag väntade Amanda. Fast jag är besviken att spytrasorna fattades.

För de nyfikna kan Ni se här vad den innehåller i år.

Idag var vi också till Prisma för att hitta vanliga vita leggings åt Amanda. Det och lite annat hittade vi. Hittade lite åt mig själv också.

Fina och bekväma skor, behändig shampoo och stylingspray i reseförpackning och äntligen en ny eyeliner.

Har tidigare också haft Rimmels eyeliner, men den tog slut och så hittade jag en billig i Tarjoustalo men den var så dålig att jag var hellre utan. Nu kan jag känna mig hel igen. Hahah.

Nu skall jag nog kasta mig o sova. 

      

30.05.2013 kl. 23:04

Att lyssna på sin kropp.

Jaha, första semsterdagen - jag hade förväntat mig att den skulle sluta på ett lite annat sätt.

Morgonen var det ju först sockerbelastning som gällde. Sockerlösningen var precis lika äcklig som förra gången. Men måste berömma HVC för att de erbjöd ett skillt rum med säng åt mig som jag kunde vila i medan jag väntade. Det blev en liten powernap där. Jätte skönt !

Har nu i ett par dagar haft småa sammadragningar. De har inte gjort ont utan känts mera som mensvärk, det har spännt och dragit en stund sen har det slutat. Jag har lite intalat mig själv att det inte är något, att jag bara inbillar mig att det skulle vara något.

Nu idag efter att jag kommit hem från HVC lade jag mig och vila och då kom det flere efter varandra så jag blev lite orolig och pratade med mödra råd. Då jag kom pånytt till HVC togs det urinprov och två andra tester ( kommer inte ihåg vilka ).

Och det hittades en "trevlig" soppa i urinen som innehöll både blod, nitriter, leukocyter, protein och sånt roligt, vilket tyder på en ordentlig urinvägsinfektion.

Men lite goda nyheter fick jag iaf - ingen graviditets-diabetes har jag. 

Efter som hela HVC nu har möte tar det åtminstone till klockan fyra före de hinner skicka iväg e-receptet till apoteket och jag kan fara och ta ut antibiotikan.

Kommer fortfarande känningar här hemma.

Jag tar det här som ett tydligt bevis på att man skall lyssna på sin kropp. 

        

29.05.2013 kl. 14:54

NUUUUUUU

NU HAR JAG SEMESTER !!!

Fast det bara är tio dagar denna gång, så är det för det min allra första semstern jag har. Och jag skall njuta av varje dag. Efter de tio dagarna har jag endast en månad jobb kvar, sen blir det semester igen och sedan blir jag mammaledig. Jag skall njuta..

Nåå vad har dagen innehållit ?

Musiken var barnsligt högt på i bilen påväg hem från jobbet och fiilisen var på topp. Sökte hem Amanda och for genast och se hur vår balkong ser ut nu. 

Då vi hade konditionsgranskningen, framkom det att balkongen måste fixas, så det tas itu med nu, tack vare svärfar och svågern.

Före.

Vad det nu finns kvar av den..för stunden. Vi skall nog ha balkongen kvar, men den skall bara remppas lite.

Det börjar bli varmt - alltså mina fötter sväller.. I hate it.

Fick också min fina småkusin på besök.

Och det var vad jag skulle bjuda på, men Linda var bättre och kom med en Dajmkaka.

Klockan åtta började min fasta - sockerbelastning imorgon. Jihuu.. Ingen sarkasm där. 

      

 

28.05.2013 kl. 22:41

Det här med att resa med barn.

Som nämt i inlägget nedan, är jag fem före tio dagar semester. Under de dagarna skall vi till Åland.

Vår första resa sen vi skaffade barn. 

Skall bli jätte spännande och roligt, men det finns en hel del man skall tänka på när man reser med barn, sånt man inte behöver tänka på när man far bara vuxna.

Det slog mig här om dagen - Amanda dricker ännu mjölk ( vi har slutat med välling ) på kvällarna.. vart skall vi förvara mjölken när vi är på hotelllet ? Mejlade med hotellet och det fixar sig, som tur. Har också lite mera funderingar vad gäller ätande på resa.

Vi åker tidigt på morgonen, och jag gissar att Amanda kommer sova största delen av bilresan, men vi kommer ha med mat i bilen och till båten. Vi har tänkt oss i stil med frukt, småkex, fruktpilttin osv. som är lätt att äta. Vi äter mat på båten. Efter det är det öppet. Vi far antagligen på nån restaurang och äta middag men hur skall vi göra med t.ex kvällmat ?

Morgonmål får vi på hotellet, och sedan äter vi säkert lunch någonstans och sedan far på studentfest - här är också kvällsmaten öppen.

Sista dagen, får vi ju då också morgonmål på hotellet och så äter vi nån kall och lätt lunch före båtresan hem där vi också äter. På kvällen får vi köpa nån semla att äta eller något likande.

Så är jag lite noijig över om jag glömmer något viktigt, som man skulle borda ha med sig.

Tur så har jag ännu tid att fundera.

           

27.05.2013 kl. 21:17

Skönt !

Vad fint väder vi haft och fortfarande har idag ! 

Direkt efter jobbet blev det caprina och kortärmad skjorta på och ut med hunden. Som rutinerat gick vi och söka Amanda, och gick hem tillbaka. 

När vi väl kom hem åt vi lite mellanmål sedan ut och greja.

När vi kom in var Amanda så trött att hon utan att jag ens behövde säga något - tog av sig kläderna och blöjan själv. Utan minsta lilla krångel fixade kvällstvätten och lade natikläder på. Jag satte på ett Mumin avsnitt och började dammsuga nedrevåningen, och efter det när jag kom till vardagsrummet, så låg hon och sov sött.

Nu är det städigt, lakanen bytta och nu skall jag plocka ihop lite leksaker och mjukisdjur som jag skall skänka till välgörenhet.

Imorgon är det SISTA dagen på jobbet före jag har TIO dagar ledigt !

      

 

27.05.2013 kl. 21:05

Sommar-planer.

Längtar till semestern ! Då skall vi bland annat :

  • Åka till Åland för att fira min kusin som får studentpipon. Det skall bli så roligt, det är längesen jag varit till Åland, så när vi fick inbjudan bestämde jag att vi stannar ett helt veckoslut. Första resan med barn. Skall bli spännande.
  • Fara med Marika och se KISS.
  • Åka till Borgå och spatsera omkring i gamla stan och äta i rastaurangen jag alltid äter, och jaa-a umgås med vänner.

De  ovan kommer ske nu inom snart framtid då jag har mina tio dagar ledigt.

De nedan tar vi då jag har min långa semester som sedan blir mammaledigt.

  • Åka till Mumindalen med Kimito-vännerna.
  • Åka till Högholmen och titta på djuren.
  • Huset måste målas
  • Klaffbyrån skall målas
  • Fara på Rock the Beach och se Rammstein - detta om jag orkar.

Då jag är mammaledig månaden före beräknat skall jag satsa på att laga inbjudningskorten till bröllopet. Amanda börjar dagis i Augusti och kommer då vara halv dag och halv vecka. Då bebisen kommit kommer hon att få vara hemma med oss en tid, och sedan igen börja halv dag och halv vecka. Jag är absolut bekväm med det beslutet. 

Längtar !!

        

25.05.2013 kl. 22:03

Ledig Dag !

Har haft en jätte skön ledig dag !

På förmiddagen testade jag fara ut på länk med hunden. Det gick riktigt okej, nog värkte det medan jag gick men jag kunde ändå gå. Nån lång länk blev det nog inte men en liten i varje fall.

Efter det blev det tjugoårs kalas hos min bror, som också är Amandas gudfar.

Vi blev bjudna på jätte goda muffinsar.

Efter det här åkte jag och Amanda till Degerby för att Amanda skulle få leka med min guddotter och hennes lillesyster som var övernatt hos Mofi och hans Sambo.

Ljuvligt att se samspelet mellan flickorna. Hur de tog hand om varandra och hur det lekte fint. Det att de lekte såna lekar man själv lekte som barn - blanda gräs, sand och vatten, få klåtta med vatten, leka så att man blir smutsig. Efter flere timmars utelek, for flickorna in och bada alla tre i varsin badibunk. Efter det var magarna passligt hungriga.

Perfekta "sitta nyduschade i linnen och äta mat"-mat. Det blev pinnar med allt möjligt som barnen tycker om. Jag också för den delen.

Och glass till efterrätt.

Efter det här ritade de alla fint brevid varandra. Klockan började vara så pass sent, så det blev dags att åka hem. Kramarna blev många. Såna här lekdagar vill vi ha flere av.

Hem kom jag med en överlycklig men trött unge.

      

 

 

25.05.2013 kl. 21:15

Äntligen Fredag !

Som jag väntat på den här dagen.. Ledigt imorgon !

Och det behövs verkligen, nu är jag så kypsä på dom här foglossningar att jag snart "slänger in handduken" och ger upp. Försöker orka ännu några dagar, sen har jag tio dagar ledigt, som jag skall njuta och samla krafter.

Fredag som det är fick jag ju också hem Sambon idag. Sambon sökte Amanda från dagmamman, så jag fick i lugn och ro göra lite ärenden i Karis samt träffa fina Pamme.

Det blev roskaruokaa, glass, mycket skratt och tre timmars date.

När jag kom hem började Sambon greja på iPhone.

Det tar lite på äran att nu berätta men jag har nu en iPhone.. Jag tog Sambons "gamla" iPhone.. Det fanns många tecken på att jag skulle borda byta upp mig från min gamla nokia. Men många orsaker talade också emot. Känns ännu lite vemodigt de här, jag har nollkoll på hur man använder en sån. Ringer du åt mig, kan jag svara. Svarar jag inte, så får du ringa pånytt för jag vet inte hur man ringer upp nån. Sambon pratar om "appar" hit och dit.. Jag vet inte vad de är. Under den här processen ikväll, så skulle det tydligen lagas någo Apple konto - vafan är det liksom ? Och till råga på de skall de veta mitt första husdjurs namn, och så skall jag ange mitt kreditkorts nummer. Sen säger Sambon att man måste ladda den varje natt.. ehh, vah ? 

Här är den - min iPhone ( läs : Sambons iPhone jag bara tog mig rättigheten att ta, mycket viktig info enligt offret )

Tur så köpte jag en såndär grej som som sätter in sim-kortet i, så om jag nu ångrar mig får jag snabbare än kvickt tillbaka min kära stenålders  nokia, som inte nämner några appar, och vars akku håller i flere dagar och håller även om 2 ½ åringen i huset slänger den i golvet. 

           

24.05.2013 kl. 23:06

...

Mitt halvt dåliga humör, vände hastigt precis som det brukar.

Nu på kvällen har vi blåst bubblor med Amanda.

Hilma var med såklart.

Medan Amanda var i duschen passade jag på att sätta in foton och skriva i hennes album. 

Nu är dessutom huset upprätt och allt är ännu fint och prydligt. 

Så nu är mina fogar passligt sjuka, så nu tar jag kväll.

       

23.05.2013 kl. 21:21

Vardag.

Hej !

Ursäktar tystnaden, som vanligt har jag jobbat och sedan varit så otroligt trött att allt gått i samma spår och vi har inte gjort något extra alls. Ute har varken unge eller hund velat vara, för vädret har ju varit så dåligt.

Fast jag är så trött att jag igentligen skulle ha lust att sova en vecka, skulle jag fördet vilja göra något speciellt, allt bara snurrar på samma visa här hemma. Man stiger upp tidigt, man jobbar, man söker Amanda, man går ut med hunden, vi äter, vi torkar upp mat eller mjölk som spills, vi matar djuren, vi ser mumin om det regnar, vi är ute om solen lyser, vi äter igen, kvällsrutiner, jag städar upp,  vi sover blablabla..Alltid samma saker.

Ibland känns det som man skulle drunkna bland med smulor, hundhår, torkat snor/dregel, leksaker, kakkalass, smutsbyk, trotsanfall..

Hahaha, så sitter man här och klagar och så lagar man ännu mera åt sig dessutom.

Något positivt här emellan : Något som är roligt är att prata med Amanda om hennes syskon. Tidigare när man frågat "var är babyn" har hon visat på sin egen mage och sagt "där". Nu vet hon att det är i mammas mage, och hon tycker det är jätte roligt att få känna när babyn rör sig, och frågar man "vad vi skall göra ", får man ibland till svar att vi skall till Mimmi ( mödrarådg.) och "hitta bebin". Amanda tycker mycket om att höra babyns hjärtljud och jag försöker alltid ha med henne. 

Ska bli så spännande och se hur vardagen tar sig sen när babyn är utanför magen.

        

 

23.05.2013 kl. 18:26

Mera trädgård.

Är liksom lite som nykär i vår gård. 

Det är första våren vi bor här, så vi har fått se lite vad gården går för. Vi har t.o.m hittat egen purjolök. 

Idag testade jag också lite vad vår fick-kamera går för. 

Jess, vi får bär i år !

Och rabarber !

Örter får vi också - kanske nån av Er vet vad detta är för ört ?

Äppelträdet. 

Tulpaner !

Inte så jätte pjåkig kamera i alla fall !

Idag är en ovanlig dag - min Sambo hade en ovanligt vanlig arbetsdag och vi fick hem honom till kvällen. Hur skönt är inte det ? Kommer inte ihåg när sist han skulle ha sluppit hem en vanlig arbetsdag. Så nu skall jag njuta av hans sällskap, imorgon far han igen.

         

20.05.2013 kl. 21:41

Vår helg.

Har haft en jätte rolig helg. Som tidigare nämt, spenderade vi dem med vänner vi tycker mycket om. Vänner som också tackade ja till att bli "Lillas" Gudföräldrar. Vännerna som också är föräldrar till vårt blivande Gudbarn. Det var nog något vi visste från första början att vi ville ha just dessa vänner till "Lilla"s gudföräldrar.

Vännerna är kanske inte helt oväntat för Er -  Marika & Hubbe.

Tyvärr kan jag inte bjuda på så många bilder, eftersom de flesta bilder har Amanda också på bild så det är inte bloggmaterial.  (Marika har mera bilder - se inlägget här. )

Grillmat på lördagkväll.

Fina vi ! Till Marikas förtret så slapp hennes sneda tavla med. Hahha.

Visst var det skönt att komma hem - hem är ju alltid hem. Men ledsamt får vi varje gång vi skills från Kimito-borna.

Fast denna gång behöver jag inte så ledsamt, för jag får träffa Marika om bara ynka två veckor, då får vi samtidigt planera följande träff som kommer att innehålla ett Mumindlas-besök. Det ser vi fram emot !

       

19.05.2013 kl. 21:58

Me time.

Passade på att ta en stund för mig själv, före jag skall starta på jobb. 

I och med att jag är ensam på veckorna med Amanda blir min egna tid mycket minimal. Jag kräver inte mycket för min egna tid, men redan femton minuters soff-ligg gör susen.

Så efter jag fört Amanda till dagmamman och rett upp här hemma, lagade jag fotbad ute på terassen.

       

16.05.2013 kl. 13:16

Emp

Äntligen fick jag hem mitt emp paket.

Ursäkta den dåliga bilden, håksade först nu.

Den översta och nedersta får tyvärr vänta i skåpet tills nästa sommar - de var aaaaningen spända om magen. Men de andra får jag på mig, och de kommer inte vara som tält efter graviditeten heller. 

Tror jag sätter på mig "jenkki-flagga" skjortan imorgon.

          

13.05.2013 kl. 20:45

Rådis.

Idag har vi varit till rådgivningen och fått lyssna på babyn. Amanda tycker alltid att det är roligt att höra babyn. Hon gick direkt till britsen när vi kom in till rummet, hahah. 

Men före vi hörde hjärtljuden så gick vi igenom Kela-ansökningar och gjorde de andra vanliga undersökningarna.

Blodtryck : 103 / 59 

- Fortfarande lågt. Ibland hålls övre trycket inte ens över hundra. Tur så har vi RR-mätare på jobbet, så jag slipper och mäta när jag känner att det börjar kännas som man snart kolapsar. Salmiak ordinerades ( inget mig emot ).

Vikt : - 0.8 kg

WTF ?? Hur är detta ens möjligt ? Jag var beredd på att det skulle ha stigit med fart, för jag tycker jag svällt upp så under de senaste veckorna.  Dessutom har jag under de senaste veckorna haft en ENORM aptit och ätit HELA TIDEN. Det här förstår jag inte alls.

Urinprov : Socker i urinen.

- Det här är något helt nytt för mig. Det hade jag aldrig haft hittills. Rådg. lugnade och sade att det kan vara bara något jag ätit. Vi var ju t.ex igår ut och äta och efterrätten innehöll säkert en hel del socker. Så skrevs remiss till sockerbelastning. 

Hemoglobinet / HB : Mättes inte idag. Hon skrev i remissen till sockerbelastingen också att lilla blodbilden skall tas så att vi får ett ordentligt HB. De två senaste månaderna har HB hållits på ; 117

Fundusmått : 20 cm

Fostrets pulsfrekvens : 130 - 155

Rörelser : ++

Annat : Som tidigare nämt upplevde jag aldrig foglossning med Amanda, så det här är helt nytt för mig och jag fick förklara för rådg. symptomen så sade hon att det nog är foglossning som jag har. Något överdrivet kiva är ju foglossningar inte. De är riktigt obehagliga. Sjukledighet erbjöds nog så där försiktigt men jag vill försöka jobba ännu. Jag skulle höra av mig om jag känner att det inte mera går.

       

 

13.05.2013 kl. 16:29

Lite mera trädgård.

Det var kanske inte det bästa ljuset att fota gården igår. Så jag knäppte lite nya foton idag.

Här är rabatten som gjorde att jag idag går som en krabba.

Ser lite fattigt ut ännu rabatten, men snart skall de väl se lite annorlunda ut.

Sku nog måsta få en eller två Krysantem till hit.

Alp-rosen.

       

12.05.2013 kl. 16:25

Morsdag !

Att vara Mamma är något alldeles speciellt. Enkelt är det inte alltid, men inte en sekund av tvekan så skulle man gå genom eld och vatten för sina barn. Tack min fina Dotter för att du finns och att just jag har fått gåvan att vara just din Mamma.

Min tredje Morsdag har vi firat med  god mat på Santa Fe. Vi bjöd med våra egna fina Mammor.

Alla var jätte nöjda med sin mat och jag tror alla var lika nära att slumra till i bilen. 

Det här var nu det minsta vi kunde göra för våra Mammor. Dom är mer än guld värda. Något som är ganska jännä är att det tog enda tills jag själv var Mamma tills jag förstod hur mycket man själv igentligen är älskad. 

      

12.05.2013 kl. 16:10

Flowers !

Efter morgonturen for jag och Sambon på tumis iväg till Plantagen och satte sprätt på en hel del pengar. Sku jag ha fått välja skulle det farit ännu mera, hahah.

First thing first - RENSA ! 

Här har också rensats, och planteras Krysantem. Skulle ännu kunna tänka mig plantera ett par till.

På sidan av huset planterades en Alp-ros. 

Kvällens största och tyngsta projekt ! Rabatten är definitivt inte så liten som den ser ut. Härifrån har det mesta från bilden överst kommit. Girl-power har grävt upp en hel del ogräs och buskar. Fick dock hjälp med att hälla ny mylla. Planterade sedan tre olika sorters blommor som ännu är i frö-form, så planterades det "Löjtnants hjärta" (?) och "Orvokkin".

Inte nog med det. Rabatten var tidigare och avgränsades med sånadär småa trä-bitar, men de hade murknat och fallit ihop, så Prima Kvinna rev bort dem och roadade inte ett eller två lass med sten och fixade rabatten lite vackrare.

Skall bli roligt att se hur det blir och se ut när fröna börjar gro.

Finns ännu en miljon saker som skulle borda grejas på gården, men vi tar det sakta men säkert - vi tänkte ju bo här i tjugoplus år.

Får se om man alls slipper upp från sängen imorgon. Allt det ovan nämt var minsann en träning som hette Duga !

      

11.05.2013 kl. 22:31

Lite tankar.

Många bloggar som kretsar mest kring barn, har många av dem tagit upp sovande. Hur gör Ni när era barn skall och sova ?

Många, jaa-a alla mammabloggar som jag läser har ett helt annat system än vad vi har haft. De flesta lägger ner barnen i sängen, och så somnar de själv där i rummet.

Många gånger har jag avundat de här "andra", för det är ganska behändigt att barnen somnar själv i sängen, att man bara kan gå ut. Men sen igen så nu så här efteråt tänker jag i den här banan - barnen är bara småa en gång. 

Då Amanda var riktigt liten baby, ammades hon sedan försökte jag lägga henne i mammalådan/spjälsängen, så hon skulle somna själv, men det misslyckades. Hon grät och somnade inte, men så fort man lyfte henne brevid sig i sängen och hon fick ligga tätt intill en och snusa på en, så tog det inte länge så somnade hon. Efter det här kunde man lyfta henne tillbaka i sängen och sen sov hon duktigt.

När hon blev lite större fortsatte vi bara på samma bana. Hon fick dricka välling i vår säng, somna där och sedan blev hon lyft i egen säng. 

Ibland har hon haft periorder då hon sovit helt och hållet i vår säng. Då vi flyttade till vårt egna hus, blev hon "stor" flicka som fick ett eget rum och började snällt sova i sin egen säng, men brevid skulle vi vara. Här i ett skede började det krångla och hon skulle tillbaka till vår säng.

Efter att vi fixade hennes rum i skick - började hon igen somna och sova hela natten i sitt eget rum. Men vi skall nog vara där i rummet fortfarande, går vi ut gråter hon hysteriskt. 

Det lär väl finnas nån "fem minuters regel", men kärringen mot strömmen som jag är så orkar jag inte med sånt. Hon är liten fortfarande, ingen bebis, men hon är liten. Och de växer så snabbt. 

I ett ögonblick kommer hon vara tonåring och jag vara den värsta kärringen i världen som "inte fattar något", och hon kommer vara glad då jag far någonstans så hon slipper ut bakom knuten och tjuvröka. Hahaha. Då kommer jag knappast ens få fara in i hennes rum mera.

De är bara småa en gång. Jag tycker det är ganska mysigt att se när hon somnar. Ibland vill hon att man pajar på henne, ibland håller man i handen. Och man ser hur hon somnar så tryggt. Närheten och tryggheten. Så fast jag många gånger funderat över vårt val att lägga henne och sova, så nu när jag tittar tillbaka, så ångrar jag inget. Jag tycker det har varit mysigt. 

Ibland kan jag bli och bara beundra henne, fast hon somnat för länge sen och jag skulle ha kunnat gå ut från rummet, så kan jag bli och se på henne. Beundra får fina flicka.

Nu skall ju ingen ta på näsan - vi har väl alla olika system och vi tänker alla olika.

       

10.05.2013 kl. 12:41

Oi.

När jag hämtade bilder från kameran till datorn, håksa jag att jag helt glömt att lägga upp bilder från då min kärä Mor fyllde år.

Amandas kort till Mommo.

Amanda fick själv välja blommor till Mommo. 

Hon har inte så dålig smak..

Hon valde också blommor åt min Guddotter.

Blivande florist kanske ? 

       

09.05.2013 kl. 13:43

Igår.

Igår var det riktigt roisigt fint väder. Högra foten tryckte nog lite extra på gaspedalen påväg hem från jobbet.

Vitsippor på gården.

Årets första glassbils-besök.

Glass på terassen.

Det var för fint för att stå inne i köket - så vi for och äta till byn.

Efter det for vi till stranden.

       

 

09.05.2013 kl. 13:34

Lite nytt.

Jaa-a det var väl en stund sedan man uppdaterade sin garderob med lite nya kläder. Fast det inte är något fel på kirppiskläder som jag ofta köper, men ibland vill man ha något nytt.

Jeans.fi beställningen hämtades idag.

En jätte skön skjorta, som jag kanske t.o.m får på mig om nån månad.

Supersnygg tröja.

Och en topp till sommaren.

Beställde också en likdann vit, men det var genomskinlig och det är inte min stil, så det blir tillbakaskickad.

Kvällens "stooora" i-lands problem ; Vilken av de två översta skall jag ha på mig imorgon ? Ääääh.

Väntar ännu på att mitt emp.fi paket skall komma till posten.

      

 

 

06.05.2013 kl. 22:30
 
Kallas Cessi. 
Tjugotvå år.
Mamma åt Amanda & Madeleine.
Gift med Dani.
Skuldsatt husägare.
Jobbar som mentalvårdare.
Har en svaghet för vackra ting, gubbrock och avocado-smörgås.