Bekantningsbesök

Allt har sin tid, så är det. Amandas underbara dagmamma är nu pensionär och Amandas sommarlov är snart slut.

Idag har vi varit på bekantningsbesök till nya dagiset. 

Många gånger har jag funderat på valet av dagis, om det är rätt plats men det är bara för att jag själv har dåliga minnen därifrån som barn. Jag vet ju att i dagens läge får "tanterna" inte tvätta barnens munnar med tvål, tvinga dom att äta fast barnen sitter och kväljer, de tvingas inte till det dom inte vill, sånt som förekom då jag var på dagiset.

Bekantningsbesöket gick bättre än vad jag väntat mig. Då vi kom var alla barn ute och leka. Amanda såg mig inte längre utan sprang genast och lekte. Efter uteleken gick vi in, och hon följde de andra barnen och gick fint och tvätta händerna och gick snällt och sätta sig på sin plats vid matbordet. Maten gick riktigt bra, hon åt duktigt. Lite svårt hade hon att sitta stilla och vänta på att alla andra barnen hade ätit färdigt - men man kan ju inte förvänta sig att hon skall veta sånt eftersom de hos dagmamman inte haft såna system alls. 

Efter matstunden var det meningen att vi skulle fara hem, men igen följde hon de andra barnen, och tog av sig kläderna, tvättade händerna och gick på wc för att sen traska in i sovsalen. Vi kom överrens med "tanterna" att hon lyssnar på sagen, sen får hon komma ut och vi åker hem. Efter tio minuter hörde jag hur hon bad om Nallen, som vi såklart glömt hemma. Så det blev gråt, så hon fick komma ut tidigare och vi kom hem. 

Det blev en riktigt positiv upplevelse för både henne och mig. Nu tror jag faktiskt att det skall gå riktigt bra. 

Hon kommer vara där femton timmar i veckan, dvs. fem timmar, tre dagar i veckan. Och skulle det aboslut inte vilja ta sig, får hon bli hemma med mig och bebisen. Jag är helt och hållet bekvämt med mitt val att hålla henne på dagis, fast jag kommer vara hemma. Ingen annan känner min dotter som jag, och jag vet att det här blir bra. 

Oi, det här blev lite långt att läsa..

         

05.08.2013 kl. 16:02

Kvällen

Kvällen idag får Ni i tre bilder och lite text.

Först var vi till min bror och sambo på inflyttningskaffe till deras nya lägenhet - tyvärr blev det inga foton därifrån.

Efter det böt jag ut sambon mot hunden, och så for vi flickor till Mommo och blev bjudna på fruktsallad. Efter det gick vi ut och gå hela porukkan. Visst fick jag lite ont vid vissa skeden, men i det stora hela gick det riktigt bra och nu känns det skönt. Amanda och Hilma tyckte lika mycket om inte ännu mera om det och båda sover nu som stockar.

Nu skall den här mamman också vanka till sängs.

        

04.08.2013 kl. 23:07

Gudsonen.

Idag blev det roadtrip till Åbo sjukhus, för att snusa lite bebis.

Söt som socker. Sku ha kunnat ta med honom hem, men de sku knappast hans föräldrar tyckt så mycket om. Jestas, så jag blev kär.

        

03.08.2013 kl. 21:25

Glad !

Igår natt drömde jag att Marikas fostervatten gick och hon fick åka in till BB.

Idag tidigt på morgonen fick jag ett meddelande som gjorde att jag inte kunde somna om. Drömmen blev sann och idag på dagen kom mitt och Sambons blivande gudbarn till världen. 

Är så otroligt glad ! Har hela dagen gått och tänkt på dem och bara väntat på att telefonen skulle plinga. Pratade med den otroligt duktiga nyblivna tvåbarnsmamman i telefonen nu på kvällen, och efter begäran skickade hon bild på vårt gudbarn. Då brast jag i gråt - så fin, så otroligt fin.

Vi avslutar en glädjefull dag med varma smörgåsar.

Så måste jag nämna att det var en riktigt överrasking att vakna från min power-nap och gå ut på framgården och se att Sambon rensat massor från vår djungel framför huset. Han är så duktigt. 

      

 

02.08.2013 kl. 21:52

Mami gogo - A beautiful body haaste

Det är många som deltagit i utmaningen- A beautiful body.

Min första tanke var ; Absolut inte. 

Men sen börjde jag fundera lite, och lite till. Varför inte ? Det första svaret i mitt huvud var ju såklart "jag har så ful kropp". Men så såg jag denna video - och jag ändrade min åsikt.

Tyvärr så fick jag inte lika fina bilder som de andra fått eftersom jag inte hade nån som tog foto.

Redan så långt bak som i lågstadiet har jag inte ansett mig själv vara vacker alls. Efter att jag fick Amanda var det som om nån slagit en spade i mitt huvud - vilken kropp jag blev kvar med. Främst syftar jag då på all övervikt som inte magiskt försvann av sig själv. 

Efter ett år var mitt mål nått, jag hade gått ner sjutton kilo. Då var jag rätt så nöjd med mig själv faktiskt, men absolut inte så nöjd att jag skulle ha klätt mig i bikini framför andra människor än familjen. Fast jag gick ner alla de kilon, hade jag ändå kvar extra skinn som bara inte lossnade. Som en degklump.

En degklump full med ärr var det. Ärren har inte stört mig i den mån som degklumpen gjort, men visst har jag lite många gånger avundat de som inte fick ärr.

Nu efter så här länge har jag accepterat att jag aldrig kommer få min gamla kropp tillbaka, men jag lever inte det livet mera heller. Det vackraste som finns är i mina ögon såklart mina barn. Och jag har skapat dem - de vackraste i mitt liv. Med det i bakhuvudet kan jag hålla huvudet högt.

Ett otroligt projekt detta.

       

01.08.2013 kl. 22:33

Sovrummet.

Jepp, nu har vi sovrummet färdigt målat och det ser ut som ett sovrum igen. 

Före :

Efter :

Alltså taket målat, och väggarna har också fått ny och fräsch färg ( man ser det inte på "före" bilderna men den gamla färgen lös igenom den vita, och det var fläckigt målat ).

 Aningen slagfältsaktigt ännu, men det är ju inte riktigt färdigt ännu. 

I detta inlägg kan Ni se detaljerna som ännu fattas från rummet.  Något jag tydligen missat att poängtera i det inlägget är att hela rummet kommer inte att tapetseras, utan endast en vägg.

Tyvärr, så gick det åt mera målfärg än vi tänkt oss och det som sen avgjorde att vi hamnar vänta med att köpa mera målfärg var det att det kom aaaallt för lite lön åt mig nu. Eftersom jag varit så pass länge sjukledig, så blev det liksom så att jag nu blev utan två veckors lön som kela kommer betala. 

         

 

01.08.2013 kl. 20:32

Ändring pågångs.

Sovrummet är nu färdigmålat ! Jess ! Imorgon slipper vi och flytta tillbaka sakerna, så som de skall vara. Så skulle jag måsta hitta nån frivillig som är bra på att tapetsera.

Och i samma veva får vi flytta på följande tavara, och ta itu med följande väggar. 

Och medan vi nu håller på och har alla saker "i luften", har vi sluppit framåt med badrumsprojekten också. Det har ju inte tagit nästan ett år..haha. 

Så pass långt kommet att jag tillåtit mig själv att googla lite inspiration åt mig. 

Bilderna ovan ger inspis till övre badrummet.

I nedre badrumet kommer ingen ändring ske, förutom att byta ut de kakel som skall bytas ut.

       

 

31.07.2013 kl. 22:19

Husfrid !

Igår när det var läggdags för Amanda, märkte vi till vår fasa - Nallen var borta. Vi letade och letade.. Det enda vi kom på var att den skulle ha blivit i byn, efter rådis-besöket. 

Det tog till över 23-tiden tills hon somnade. Sist och slutligen somnade hon ganska duktigt, fast hon nog fundera en hel del på vart hennes nalle är. 

Idag, så fort Ingås köpcentrum öppnat, reste jag iväg dit på jakt efter nalle. Ingen Nalle hittades. Dani sade att han är bombsäker på att Nallen inte är i vårt hus. 

Slutet gott, allting gott. Efter ett sista försök att hitta nallen hittade jag den i kökslådan, fint placerad i kakformen.

Så nu råder det frid i huset.

         

31.07.2013 kl. 21:58

Rådis.

Bättre dagar har man ju haft. Har ungefär varit lika trevlig som en disktrasa idag. Och har nu igentligen inte ens nån ordentlig orsak att vara sur, bara en massa smått som samlat sig.

Nåjoo idag var det dags för rådgivning igen. 

RR : 97/65 p. 108

Hatar när pulsen skall vara så hög, det känns så obehagligt.

HB : 108

Jippiii !

Urin : Togs inte idag, skall till labben imorgon igen , surprise surprise. Jag och labbtanten börjar bli riktigt goda chomisar.

Vikt : + 2, 3 kg

Ett av irritationsmomenten idag. Det finns ju en vettig orsak till att ha ökat så mycket som det gjort som jag inte kan rå för, men det är ändå inte roligt att se såna siffror. Fast jag beslutat att försöka att inte bry mig så mycket om vikten nu, så kan jag ändå inte låta bli att bli svettig av tanken att jag skall kämpa ner alla kilon också.

Fundusmått : 31 cm

Babyns pulsfrekvens : ~ 145  

Svullnad :

Har börjat samla på mig vätska nu, mest till kvällarna. Så pass mycket att min förlovningring nu får ligga på hyllan, och några andra skodon än crocs kommer inte på tanken.

Annat : Nu skulle jag inte orka vara gravid mera. Under mindre än en vecka så har tre av bekanta fått sina små, så det har fått mig att längta ännu mera tills vi får vår lilla i famnen.

Sömnen kan man inte hurra över, sover så dåligt just nu. Vaknar så fort jag skall vända mig, det gör ont i bäcken då man vänder sig och så skall man såklart upp på vessan hela tiden.

Jag har blivi helt otroligt klumpig. Magen tar i överallt. Jag spiller en massa. Jag tappar saker.

Nu får jag ju lite illa till vara, för jag har klagat så mycket ovan. Men jag tänker inte bygga upp någon fasad heller. Klart jag är tacksam och lycklig för att vi har möjligheten att få egna barn, men ibland tar hormonerna över.

         

 

30.07.2013 kl. 21:28

Pågångs.

Jaha, nu är sovrummet spaklat och i sånt kaos det aldrig varit förr. 

De tar illa i ögat när man ser kaoset och tänker på att man skall reda upp det också, men sen igen så blir det ju finare sedan.

Med det sagt så blir väl ingen förvånad när jag säger att en liten inrednings-inspis kickat till mig. Och det blev ju inte bättre av att besöka K-rauta heller.

Hittade ingen exakt kopia på tapeten - men ni förstår mönstret.

Jag vill ha det färdigt NUUUUUUUUUUUUUUUU..

        

 

29.07.2013 kl. 21:48

Bilder

Hej !

De senaste dagarna får Ni i bilder och lite text.

Bilderna är tagna med telefon och har därmed inte den bästa kvalitén.

Mitt i Sambons förråds-städande hittade han pappret ovan. Ett salubrev gällande någon fastighet i Degerby från 1927. Jag har en förkärlek för sånt här gammalt och började genast forska i det.

Idag började vi dagen med gröt och vår gårds egna bär.

Senare på dagen var det dags för Hilmas veterinärbesök. Hade en massa olika orsaker att fara dit, men det är hunden snart slickat sönder sina tassar var huvudorsaken. Samt ville jag få kollat allmänna tillståndet, då vi inte tidigare haft den till veterinären. 

Allt tass-slickande har orsakar en lätt inflammation under tassarna, så vi fick åtgärder till det. Så visade det sig då att Hilma inte var chippad - så nu är hon det. Veterinär var och berömde Hilma för att hon är så frisk och får så pass bra med luft, med tanke på att hon är en mops. Och besöket blev inte alls så dyrt jag hade tänkt mig - så winwin där.

Efter veterinär besöket åkte vi iväg till Kyrkslätt för att handla.

Efter det mindre billiga besöket, skall huset nu få små "ansiktslyft" här och där. 

Efter det for vi till Musti&Mirri och handla nytt sele åt Hilma och så handlade vi mat i Prisma.

Utanför Prisma sålde de Papagalloglass. Och finns det en möjlighet till Papagalloglass, så tar man den. Blev favoritsorten - vitchoklad.

Kvällen kommer gå åt att hålla ungen på nedrevåningen, då fröken i frågan såååå gärna skulle vilja hjälpa pappa med slipande, spaklande och målande.

        

29.07.2013 kl. 18:51

Lördag

Eftersom det var så dåligt väder igår sköts våra ut och åka båt - planer upp tills idag. Har pratat med Amanda hela sommaren att hon skall och slippa och åka mammas mans båt, så idag for vi och åka båt.

First stop blev Jakobshamn. Det var väl lite tänkt att vi skulle äta där, men de hade nån specialdag så det fanns bara två rätter att välja emellan.

Så vi for till Barösund och äta istället.

Sen åkade vi bara omkring lite. 

Amanda somnade i båten en stund före vi var framme vid hamnen. Och nu har vi haft en lycklig unge hela dagen, som har fått åka båt.

Senare fick vi besök av Sambons sockersöta guddotter. 

Så bortsett från att jag inte kan gå som folk, så har vi haft en jätte bra dag.

        

27.07.2013 kl. 21:30

Kvällens höjdpunkt.

Graviditetsmässigt har de senaste dagarna varit jobbiga. Därav tystanden. Så där kortfattat har det innehållit både sjukhusbesök, ett par hvc besök, en hel jävla del pissande, andra tester och smärta. Och ännu är det inte färdigt.

Idag har dock varit en ljusare dag, fast de ringde från Lojo med dåliga nyheter. Vi har största delen av dagen varit på tumis med Amanda. Så vi drog till stugan och slöa på stranden. Så råkade även Amandas Mommo ha sina vänner där, så vi blev bjudna på lite rester. Omnomom.

Nu på kvällen har vi mest ägnat oss åt Mumin och soffan. 

Dagens höjdpunkt var ändå när lilla fröken blöjfri kom och ropade ;

"Maaaammmaa, kom och titta. Minna ( som hon kallar sig själv ) kisa och torka själv".

Kunde inte ens dra en suck, kunde bara skratta. Visst hade hon kissat på pottan och visst hade hon torkat sig.. Hon hade bara använt lite väl mycket papper. 

Fast man nog ibland kan sucka åt hennes upptåg, så är det sist och slutligen ganska roligt. Ibland kan hon ha halva garderobsinnehållet på sig, ibland kan hon leka att hon sover i linneskåpet eller i Hilmas koppin, man kan hitta de mest underliga saker på de mest underliga platser. Det är sånt här jag antecknar i hennes bok, så jag sen kan visa åt framtida kärlekar.

       

 

25.07.2013 kl. 21:31

Tisdag

Juli lider mot sitt slut, så även mångas semesterar. Så det att det lovats lite i överkanten varmt fick många att jubla. Dock inte jag. Jag har riktigt njutit de senaste dagarna som det varit mulet och "dåligt" väder.

Nåjoo men nu är det ju som de är, så vi gör det bästa av det. Vi packade oss till stugan.

Kom hem till att Sambon meddela att han hittat min Lidl marsipan i skåpet, som jag glömt att jag hade där. Kvällen räddad !

Så nu njuter jag av Beck, ett glas cokis och min marsipan.

För de som inte känner mig så väl, så det här med att jag älskar marsipan är ingen gravidcraving. Jag kan äta omänskliga mängder marsipan också utan graviditetshormoner. 

      

23.07.2013 kl. 22:18

Drömmar

Alla vet att man kan få underliga drömmar då oftast om babyn man väntar, medan man är gravid. 

Kommer speciellt bra ihåg ett par drömmar jag hade då jag väntade Amanda. Den ena handlade om att jag glömt henne någonstans och kom inte ihåg vart, den andra att jag gick genom ett kallt och blåsigt Ekenäs med en naken bebis i vagnen , jag hade alltså glömt att lägga på bebisen kläder. Vaknade båda gångerna genomsvettig med full panik för att sedan konstatera att jag fortfarande var gravid och kunde somna om.

Nu medan jag väntar Amandas lilla syskon, har jag inte haft såna drömmar alls, MEN jag har haft flere nätter i rad drömmar om att jag glömt Amanda. I natt drömde jag att Amanda sov dagsömn ( irl gör hon inte det mera ) och jag var barnvakt åt en arbetskamrats bebis som också sov. Jag såg i kylskåpet att jag behövde kördbärstomater och tänkte att jag kilar hastigt in i butiken( som var i grannens hus), men sen börja mittiallt allting gå jätte trögt och jag slapp inte framåt på något sätt och när jag äntligen slapp ut från butiken hade det gått flere timmar. Jag hade full panik att springa hem, men som vanligt i drömmar så kan man mittiallt inte springa. När jag kom hem var båda barnen borta. Efter många om och men ringde jag min arbetskamrat som hade ungarna hos sig. 

Vaknade med ett ryck, genomsvettig och pulsen på topp. Jag trodde helt på allvar att drömmen var sann. Efter en stund sansade jag mig och påminde mig om att det bara var en dröm. 

Har haft flere liknade drömmar - alla handlar om att jag glömmer Amanda. 

Så här hastigt låter det vettigt att jag då skulle vara rädd för att glömma bort Amanda, då hennes syskon kommit. 

De här drömmarna är verkligen obehagliga att ha, så hoppas de slutar snart..

      

 

21.07.2013 kl. 19:43

Syskon-vagnen.

Redan tidigt i graviditeten fyndade jag en relativt billig begagnad syskonvagn och köpte den genast. 

Här har jag också nämt vagnen. En stund efter att jag klickat hem liggdelen så ångrade jag köpet och valde att skjuta upp det. Nu i början av veckan hittade jag en svart begagnad liggdel till vagnen. Så i förrgår sökte vi den. Tvättade upp allt som kunde tvättas på vagnen och nu är den färdig att användas.

Nu är det bara resten kvar, haha. 

         

20.07.2013 kl. 22:04

En till Sommar-utflykt.

Haft en fin och kiva dag på Högholmen idag.

Har mångamånga bilder att visa er, men kommer inte hinna fixa och greja ett inlägg mera idag. Inlägget kommer imorgon, jag lovar.

En bild skall Ni få på Lejonet som Amanda köpte från Högholmen.

Nu skall jag spendera resten av kvällen i soffan med ben som värker som aldrig förr.

       

20.07.2013 kl. 20:50

Dagen till ära..

..så blev det lite till Check till bröllopet.

Tog en sväng via Stockmanns bröllopsavdelning och köpte mig ett strumpeband.

Efter det började jag babbla om vad jag skall ha för halsband, hur jag ville hitta det perfekta halsbandet, och att det inte alls behöver vara något flera hundra euros smycke från någon fancy butik och funderade vart jag skall hitta det perfekta smycket.

Fortsatte mitt babblande tillika som vi fick in igenom Kampens huvudingång och jag på vänstra sidan såg "Ninja"-butiken. Beslöt mig för att gå in och titta. Några få sekunder senare var "The Halsbandet" rakt framför mina ögon. Det var kärlek vid första ögonkastet, det var ment to be.

"Something old, something new, something borrowed and something blue" - är nästan checkat. Fattas bara "Something borrowed".

       

15.07.2013 kl. 23:48

Femtonde i sjunde

Femtonde i sjunde tvåtusensex, då blev jag och min nu blivande man ett par. Alltså sju år sedan.

Jag har så många tankar att jag inte får de nerskrivna på ett redigt sätt.

För sju år sedan var jag endast fjorton år och han sjutton. Kan ju lugnt säga att en hel del har hänt sen dess. Fast vi gått igenom mycket i våra liv på skilda håll, har vi ändå vuxit tillsammans. 

Fast det inte är det mest romantiskaste att säga så trodde jag aldrig som fjorton-åring att han en dag skulle vara den han är för mig idag. Idag är han min sambo, min fästman, mina barns pappa, husets andra ägare och min bästa vän. Han är the love of my life.

Jämfört med förra årsdagen, tog vi det lite simplare idag.

Date-"night" outfiten.

Bjöd honom på Hard Rock Cafe - mat. Lika gott som förra gången

Min man, som inte tycker om att bli fotad.

Och han bjöd mig på bio. Vi såg " The lone ranger" , och filmen får tummen upp !

En simpel date i all ära. Bara han och jag, god mat och bra film. Kunde inte ha begärt mera.

Nästa år den här tiden har vi varit Man & Fru i en månad. Och jag ser framemot alla år vi har framför oss. Until death do us part.

          

 

15.07.2013 kl. 23:12

Fredag

Jag och Amanda blev ivägskickade hemifrån för att Sambon skulle städa här hemma. Så vi for iväg illa kvickt.. Först ett stopp via butiken och köpa lite gott som vi kunde knappra i oss i parken..

Unnade mig lite skvaller-blaskor.. Synd så hann man ju inte riktigt läsa dem, men har åtminstone lite kvällsläsning.

Då jag inte skulle vara med och rutscha eller ge fart på gungan, så höll jag mig mest i skuggan.

Den här kulan börjar bli lite tyngre att bära..

Efter ett par timmars lek och spring, blev det dags att åka hem mot Amanda vilja såklart.  Jestas.. jag undrar nog va de andra som var där tänkte, så som hon höll på.

Väl hemma öppnade vi dörren till ett väldoftande hem, och jag kände en sån lättnad. Så skönt att få hjälp efter en så lång tid jag skött allt själv.

Nåå lite har jag också hjälpt till idag. Det här med att ha hund, kommer med mera än att "bara" gå ut och rasta dem.. Dom har löptid också. Så nu när Hilmas löptid ÄNTLIGEN är slut, så åkte soffan så rengöring för filtarna skyddade inte riktigt så bra jag hade hoppats på.

Nu kommer jag ihåg varför jag föll pladask för den här soffan. Den blev som ny ju !

      

12.07.2013 kl. 20:42

One week

Idag har det gått en vecka sedan fröken själv sade :"Minna tutta med totor på". Och jaa-a hon har inte en gång efter det haft på sig en blöja. 

Förvånandsvärt bra har det hela gått. Misstag har hänt, men det får man vara förberedd på.

Något som jag är en gnutta nervös för är Mumindalsbesöket om ett par dagar. Har dock svårt att tro att det skulle vara första gången en unge råkar kissa i gräset eller något liknande.

Orkar inte ta stress heller. Jag litar på Amanda. Personligen tror jag på att barnen tar det i sin tid.

       

11.07.2013 kl. 18:35

Åbo

Blev ett ganska spontanbesök till Åbo idag. En idé som föddes igår kväll, och eftersom det passade den nyinflyttade Åbo-bon så blev det Åboresa idag.

Måste säga att jag verkligen kan relatera till varför människor väljer att flytta till Åbo. Många jag känner vill eller har redan flyttat till Åbo, antar att de känner samma sak som jag känner för Borgå. Skulle jag inte leva i det livsskedet jag lever, skulle jag antagligen bo på en plats som Borgå eller Åbo. Men med det liv jag lever är jag lycklig här i vår lilla skruttby.

       

10.07.2013 kl. 00:15

Stug-häng.

Det blev en ganska varm dag så jag packade med mina flickor i bilen och åkte ner till stugan. Och så ville vi träffa min morbror med familj som var på besök från Åland.

Nypotatis, mammas egna rökta lax och sallad. Enkelt och supergott.

Fast vi är besvikna att Dani hamna fara på jobb, så har vi haft en bra dag trots allt.

     

 

07.07.2013 kl. 21:49

...

Det var nog med skitsmak i mun som vi sade Hejdå åt Dani åter igen. 

Semestern hans blev uppskjuten för andra gången. 

Han försökte trösta mig med att "det är bara två dagar till, bara två dagar till ", men ändå..

Denna gång lär det vara sista gången.. Jag vågar inte ens hoppas. 

Vilken besvikelse för mig och Amanda. 

           

 

07.07.2013 kl. 12:27

Sello

Igår var jag och Sambon på tumis till Sello för att använda våra presentkort vi fick till julklapp, han till Jack and Jones, jag till Gina Tricot och för att handla undisar åt Amanda.

Blev god mat på Chico´s, det Ni ser på bild är min Coconut Chicken.

En teini-bild.

Mitt Gina Tricot fynd - icke mamma-farkkun för tiolappen. Tog min normala storlek och skulle jag ha flyttat magen lite skulle de gått fast utan problem. 

Något jag verkligen saknat denna sommar är shorts, och hittade ett par vanliga shorts med band och inga knappar. Det var mycket folk, ryggen värkte så jag gjorde det klassiska misstaget och tänkte "Joo, nu går dom på mig" och gick raka vägen till kassan för att betala mitt. Idag när jag ivrigt skulle sätta shortsen på mig.. så fick jag ju dem justochjust över rumpan. 

Så fast jag svor på att det var min sista shoppingresa som gravid, så blir det ytterligare en till, men då far jag bara och byta ut dem. 

Fröken blev överlycklig över sina nya undisar och skulle inte släppa kassen under hela kvällen. På bilden fattas det några undisar från förpackningarna. Det är så roligt med nya undisar att man måste byta dem titt som tätt, tycker Amanda.

    

07.07.2013 kl. 12:12
 
Kallas Cessi. 
Tjugotvå år.
Mamma åt Amanda & Madeleine.
Gift med Dani.
Skuldsatt husägare.
Jobbar som mentalvårdare.
Har en svaghet för vackra ting, gubbrock och avocado-smörgås.