Gårdagen.

Jag skulle faktiskt blogga igår kväll, men det gick så att vi fick för oss att åka till Mommo och bada bastu. Klockan var mycket och bastubadarna var så trötta när vi kom hem så vi stupade alla i säng genast.

Men före vi fick för oss att bada bastu, var jag på kaffe med en av mina fina vänner Jassu.

Igår var det första gången jag besökte cafet sedan det böt ägare. Skäms lite faktiskt. Men sista gången var det definitivt INTE. Cafet har fått ett lyft utseendemässigt, och även nu finns det mycket godheter där, till ett lite billigare pris än vår "vakio-paikka". Så mera besök till detta cafe blir det absolut.

        

 

24.08.2013 kl. 19:48

Glaaaad !

Sista läkarrådgivningen undan. 

Även om allt inte var rosenrött, steg jag ändå ut från rummet med voittajafiilis.

RR :110 / 72  p.108

Vikt : + 1,6 kg

Lite för mycket, men inte så konstigt med tanke på hur mycket vätska jag samlat på mig.

Svullnad : +++

HB : 99

Urin : Bobbor, bobbor och bobbor..

Babyns puls : 147-152

Fundusmått : 34,5

För två veckor sedan var det 31, så det har ökat ganska mycket - remiss till ultra för att kolla fostervattenmängden, samt babyns storlek. Läkaren tyckte babyn kändes mera som rv. 39 storlek än rv. 37.

Inre undersökning : Även fast jag inte alls tycker om de här inre undersökningarna, blev jag ändå glad över nyheterna hon gav. Ingen livmoderhalstapp kvar, livmodermunnen nog stängd ännu, huvudet lågt nere. Hennes dom var alltså : det tar inte länge så kommer babyn. JESSJESSJESS !!!! 

Då jag väntade Amanda så fick jag visserligen också domen att babyn nog kommer före beräknat, men tji fick jag mig och det gick två veckor över. Idag sade läkaren att hon tvivlar starkt på att det skulle gå över två veckor, men jag vet ju att ta det med en nypa salt.

Precis som de flesta höggravida kvinnor i detta skede, så börjar det ju ta lite på psyket nu redan. Så jag blev jätte glad över detta besöket och det gav mig kraft att kämpa det lilla som är kvar.

             

22.08.2013 kl. 11:45

Girls-time

Som jag nämde igår så skulle Sambon inte slippa hem idag, så vi har varit bara vi flickor idag. Fast hemskt ensamma har vi inte varit.

Tisdag - betyder dagisdag. Hämtade Amanda därifrån klockan tre och sedan träffade vi Amandas Gumor och hennes fröken.

I cafeet fick jag riktiga tryck-känningar, och många gånger, och de tog riktigt sjukt. Tänkte för mig själv att det skulle ju vara typiskt om det skulle starta idag, då Sambon kör på vägar jag aldrig hört talas om. 

Kom hem, åt lite, slöa lite sedan for vi till Amandas Mommo för att gå ut och gå. Joo, visst kan jag gå ut och gå utan Mommo också, men det underlättar att ha en annan vuxen med eftersom Amanda har sån fart på att jag inte hinner med.

Nog med text - nu bilder :

Efter kvällslänken, lite glass och slöas hos Mommo kom vi hem passligt till sovtider. Nu sover fröken sött, den här Mamman är nyduschad och tänker nu fara och slänga sig i en renbäddad säng. Aij, så skönt.

          

20.08.2013 kl. 22:25

On the road again

På tisdag kvällar, har det alltid varit min och Danis egna tid. En av oss lägger Amanda, den andra går på kvällslänken med hunden. När flickorna sover, är det bara han och jag..och Beck. 

Min Sambo som är godisråttan i huset, tar fram något gott från sina gömmor och sen är det bara vår tid.

Idag när Sambon kom hem fick jag beskedet att han inte kommer komma hem imorgon. Vad jag suckar redan nu. Skall det börja igen ? Så som det började förra gången - "bara den här keikkan till". Nå återstår att se.

Vi gör ändå det bästa av saken - jag fixade ihop chokladmousse och vi tar vår tisdag-kväll nu. Lite gott och en Beck.

         

19.08.2013 kl. 22:16

En måndag

Igår hette rubriken " Att göra på en söndag", så idag skulle det vara ganska passligt med "att göra på en måndag". 

Om nån som jag som är van med att vara igång, flyga och flänga hit och dit, varit hemma i så många månader som jag - börjar det bli lite tråkigt. 

Så jag och Amanda frågade med Linda till Prisma för att köpa dendär mössan jag såg igår.

Hittade mössan från "barnavdelningen" där den kostade 6,95 €. Hittade en likadann utan stjärnan på sidan på "vuxensidan" som kostade 12,95€..Nåjoo klart man tar den billigare då.

När vi kom tillbaka till Ingå for vi på kaffe till Candis.

Nu skall vi se om dottern är sammarbetsvillig och somnar snabbt. 

      

19.08.2013 kl. 20:39

Ögonbrynslyft.

Gick igenom lite foton..

Vau, har jag faktiskt sett ut så här ?

 

Vyn ser lite annorlunda ut idag..

Börjar se ganska maffig ut..

Huoh.. Hoppas babyn snart kommer ut.

       

 

18.08.2013 kl. 21:07

Att göra på en söndag.

Efter en rätt så slö förmiddag med dottern fastklistrad framför Askungen och jag halvsovande på soffan, kom sambon och meddelade att NU skall vi fara. Bauhaus och Prisma nästa.

Som nämnt tidigare i bloggen har det ett par gånger regnat in i köket, och då det "undersöktes", så hittades det ju surprise surprise också andra fel. Så det inhandlades lite rör från Bauhaus. 

I Prisma handlades det det vanliga i mat-väg plus att jag unnade mig nya örhängen.. det var en tid sedan. Tror jag faktiskt inte köpt örhängen på de senaste cirka sju åren.

Vanliga simpla blev det. Bra så.

Även om han kan vara det mest irriterande som finns, så finns det stunder jag blir upplyst varför jag vill leva resten av mitt liv med min Sambo. Under sista delen av graviditeten har jag inte varit riktigt den energiskaste, så att säga. Han kan först jobba i långt flere timmar än en vanlig arbetsdag, komma hem och se en strandad val halvsovande på soffan, så fixar han disken, reder upp och lagar mat. Idag medan strandade valen låg på sin sedvanliga plats i soffan var han och fixade syrenen iskick och efter det hoppade han och dottern på trampolinen. 

Standade valen flyttade sig till sin sedvanliga plats på terassen och såg på medan mina allt sjåpade sig på trampolinen.

Bara dottern somnat skall jag se om min kropp tillåter mig fara ut på kvällänk med den här sötnosen ovan.

           

18.08.2013 kl. 20:45

Kräftor på stugan.

Idag var vi bjudna till stugan för att äta kräftor och annat gott, i sällskap av familjen och familjevänner.

En jätte lyckad eftermiddag/kväll. Amanda hittade en ny vän och de lekte jätte fint med varandra. Endast ett par minuter efter att vi hade startat bilen påväg hem, så somnade fröken.

Tillräckligt text, bilder bilder :

Nu ska jag sjunka ner där vart jag trivs bäst - hemma i soffan.

       

17.08.2013 kl. 21:05

Lyxigt

Den där känslan när du kommer ut från frissan med nyfärgat och nyklippt hår. Doften, känslan .. I love it ! Och varje gång undrar jag varför jag inte förmår mig att unna mig denna lyx lite oftare. 

Måste man verkligen släppa det så här som ovan ? 

En betydlig förbättring. Självkänslan som man har som högravid är inte alltid den bästa, i synnerhet inte min men nu fick jag åtminstone något vackert att se på i min spegelbild.

Som en extra guldkant så har Hårsmedjan en helkroppsmassage-stol som jag satte mig i femton minuter efter att jag fick stiga upp från frissastolen. 

 

Känner mig som en ny människa, fast med samma pingvin-gång och trötthet, men ändå. Tror det blir soffan nu.

       

16.08.2013 kl. 12:38

Lite mera wedding.

För att hålla mitt eget huvud lite klarare än vad det är.

Med nio månader kvar tills D-dagen, gör jag nu upp en antagligen oändlig lista på grejer som är checkat och grejer kvar att göra.

 • Boka Kyrka - Check
 • Boka festplats - Check
 • Boka fotograf - Check
 • Gör gästlistan - Check
 • Bestäm tema för bröllopet - Check
 • Beställ catering - Check
 • Boka festens underhållning ( Dj) - Check
 • Boka övernattning - Ogjort. Vi har svårt att välja.
 • Boka frisör och makeup - Check
 • Boka florist - Check
 • Boka transport - Pågångs
 • Brudklänning - Check
 • Brugummens kläder - Ogjort
 • Vigselringar - Check
 • Musik/solist i kyrkan - Check
 • Välj tårta och konditor - Check
 • Inbjudningskort - Check 
 • Menykort - Ogjort, pågångs
 • Smått och gott -pyssel till festen - Check och pågångs
 • Bordsplacering - Check
 • Placeringskort - Ogjort
 • Underkläder, accenssoarer och smycken - Halsband, strumpeband, skor färdigt. Fattas armband, underkläder och örhängen
 • Bestman och tärnornas kläder - Ogjort
 • Gästbok - Ogjort
 • Hindersprövning - Ogjort, kan bara göras visst antal månader före
 • Inhandla alkohol - Ogjort
 • Boka bröllopsresa - vi kommer önska understöd till resan i gåva av gästerna, så vi skall se vart det bär av.

Har jag glömt något ? 

Nu så här långt, verkar det ju ganska bra i mina ögon. Och det känns skönt att vi har så här pass mycket fixat redan, före lillasyskon kommer. Otroligt skönt.

     

 

 

 

 

14.08.2013 kl. 21:21

En tyngt bort från axlarna.

Hade som mål att få inbjudningskorten färdiga före Amandas lilla syskon kommer till världen. Och jag lyckades faktiskt med det, mycket tack vare att jag fick hjälp av min snälla småkusin som satt från elva till sju och pysslade med mig.

Fyrtiofem inbjudningskort är nu lagade. Vi lagade några extra för säkerthetsskull. Texten innanför är inte på plats ännu, men det krävs bara att jag köpa färgpatron och får lov att låna någons printer så är det fixat. Samma gäller meny-korten, bara jag får en printer är det så gott som fixat.

Så fixade vi även ihop alla gift-bags.

       

14.08.2013 kl. 21:07

Lite från igår.

 

Detta inlägg skulle publicerats igår, men pga av dålig akku, lathet och Beck blev det tills idag.

Jaa-a min morgon igår började kanske inte på bästa tänkbara sätt och min fejjsbok-status såg ut så här :

Det var som telepati, då jag just tänkt på att eventuellt ringa till Nanne och jama, så ringer hon mig. Så satt vi över en timme och gjorde oss roliga över våra dåliga stunder och söndriga underkläder. Vi vet ju båda att vi har det jäkligt bra ställt i livet, men ibland måste man få häva ur sig lite. Vi har ju båda tak över huvudet, visserligen läker det vatten in i vårt, men vi har det ju ändå.

Efter vårt samtal var allt frid och fröjd igen, alla var söta igen. 

         

 

 

14.08.2013 kl. 20:42

Njam.

Blev bjuden på busk-blåbär då vi var och hälsade på min Mofi och hans Sambo, och kom ihåg hur goda de är. Blev jätte glad när min egen Sambo berättade för mig att " hej hallåå, vi har ju egna busk-blåbär på gården".

Så idag när vi kom hem från rådis, ställde jag mig och plockade båda buskarna toma (Tyvärr så fanns det inte så mycket), medan Amanda och Hilma sprang omkring på gården. Så satte vi oss på terassen och mumsade.

Funderar på att köpa flere blåbärs-buskar nästa år för presentkortet vi har till Grönbacka Trädgård. Måste verkligen ge tummen upp för Grönbacka Trädgård - jätte bra och super trevlig service ! 

         

12.08.2013 kl. 15:13

Rådis.

Även fast det känns som jag står och trampar på ställe, så går tydligen tiden framåt och åter igen var det dags för rådis-besök.

Man bygger en ganska bra relation med sin mödrarådgivare, och att sedan fara till en vikare är ju inte riktigt samma sak. Men visst förstår jag ju också att alla har rätt till semester.

Nå den första frågan man får är ju "Hur mår du". Jag hade ärligt talat lust att börja gråta när jag fick den frågan, men valde att ändå svälja det och svarade försiktigt "nåjaa"..Sanningen är att det känns som om jag drunkar snart, jag vill ha vår baby nu.

RR : 106 / 67 p. 85

Skönt att ha pulsen lite lägre för tillfället.

Vikt : + 1,2 kg 

Svullnad : Yepp

Så de två ovan har lite med varandra att göra.

HB : 93

Ååååååååå... Iron here I come, again. Sku mer än gärna sticka genast till Apoteket oh köpa Floradix, men jag är pank :(

Urin : Leuk 3 +

Åååååååå...

Fundusmått : 31

Pulsfrekvens : 130-140

Annat : Har haft en sån känsla av tryck i underlivet, samt nu sjuka sammandragningar, så på min egen begäran gjorde hon en inre undersökning. Babyn ligger jätte lågt nere, och allt är mjukt där nere. Så att jag kännt ett enormt tryck är inget konstigt.  Så en liten glimt av ljus, kanske kanske vi får vår baby snart. Hoppas hoppas hoppas.

            

12.08.2013 kl. 14:59

Kalas

Kalasdags idag ! Min guddotters lillesyster fyllde 4 år i slutet av förra månaden, så idag var det kalas.

Kameran är fortfarande på villoväg, så det blev telefonbilder.

I 4-åringens paket fanns Lego Friends som fröken önskade sig.

Eftersom min guddotter har gått och blivit så stor, och börjar första klass imorgon och blivit så cool så måste jag bara köpa denna skjorta åt henne. Tur så tyckte hon om mycket om den. Visst kan den här Gumors ännu ;)

Vi blev bjudna på mycket gott.

Hela kalaset gick så bra. Amanda lekte så snällt, inga krångel alls. Hon gick också två gånger jätte snällt på vessan. Sen blev klockan så mycket och det blev dags för oss att åka hem. Med oss hem fick vi flickornas gamla cykel, och jag tänkte att detta blir en bra "morot" att få henne hem, det att vi kan fara och cykla sen. Trodde jag. Då vi skulle in i bilen blev det ett sånt j*vla liv. Visst har hon krånglat förrut då vi skall fara hem, men aldrig att hon har hållit på så som idag. 

Det finns inget som jag hatar mera än när Amanda börjar åla sig. Ni med ungar vet precis vad jag pratar om. Man får inga grepp om dem, och dom bara ålar sig, och att sätta dem i bilstolen tillika som de skall åla sig är utmaning som heter duga. Tur så var Amandas gudmor så snäll och hjälpte mig.

       

11.08.2013 kl. 18:47

Tävling !

Nu är det inte så länge kvar mera av denna graviditet.

Så vi ordnar en liten tävling.

Skriv i en kommentar nedan ;

 • När tror du babyn kommer ?
 • Tror du det blir flicka eller pojke ?
 • Hur lång och hur mycket kommer babyn att väga ?

Lite hjälp skall Ni få. Beräknade datumet är alltså 11.09. Då jag väntade Amanda gick jag över tiden fulla två veckor och blev igångsatt. Då Amanda föddes vägde hon 3,6 kg och var 51 cm lång.

Då babyn kommit till världen, kommer jag gå tillbaka till detta inlägg och se vem som gissat närmaste rätt och kommer kontakta personen och skicka ett litet pris.

Gissa Gissa !!!

Kom ihåg att lämna e-post adress om vi inte känner varandra.

        

11.08.2013 kl. 12:00

Oivoi.

Jaha, jag sku liksom publicera lite andra bilder med kommande text, men jag kan inte hitta kameran någonstans.

Nåjoo, i varje fall så här under min tid som sjukledig och mammaledig har jag utvecklat en förkärlek till bantningsprogram. Till en av favoriterna hör "Extrem viktminskning" med Chris Powell.

Oh, så lycklig jag blev när det kom två nya avsnitt efter varandra här på kvällen. Så jag bunkrade upp med poppisar och ett glas modell större cokis. Hah, det är ju precis så man skall göra, jo. 

Medans bruden i tv:n minskade i vikt och mina poppisar i påsen också minskade, kommer ju alltid samma tankar i huvudet. Så strongt av de som är med i programet. Man blir själv inspirerad och ser lite på poppis-påsen man just ätit och ångrar sig en aning. Jag fantiserar mig själv utan denna höggravida mage, ute på raska länkar, träning i punttis tills man är grisrosa m.m. Vad jag längtar.

Med huippuhyvä telefonkameralaatu, gjorde jag det bästa av situationen och for ut på vår ( min och dogis)  rutinerade kvällslänk med gubb-rocken dånandes i hörlurarna och det kändes t.o.m så bra att jag gick lite extra snabbt idag. Hastigt drogs jag dock ner på jorden och slutrakan var inte så vacker med ryggvärk och en pissblåsa som var nära att spricka. Men motivationen och längtan till att se mina egna kilon rasa på vågen är fortafarande desamma. Vad jag längtar tills jag är tillbaka i min gamla kropp, kroppen som dessutom skall passa in i brudklänningen som hänger och ser så fin ut där i gästrummet.  

Nu ska jag och min höggravida mage göra det vi gör bäst - ligga på soffan och se på tv.

           

10.08.2013 kl. 22:13

Nytt.

Äntligen kom mitt Ellos-paket med lite nytt till sovrummet.

HÄR kan Ni se hur det har förändrats under detta år vi bott här.

Och nu ser det ut så här :

Det krävs inte mycket för att ett rum skall ändra. Det enda nya här har tillkommit är då nya gardiner, en inredningdyna med stjärnor från Ellos, rullgardin och  två inredningsdynor från Ikea.

Bara jag skulle få tapeterna köpa och upplagda till så är det helt färdigt !

           

10.08.2013 kl. 17:50

Effektiv morgon.

Det händer ibland, dock hemskt sällan det att jag är lite för effektiv på morgonen. Jag är den som tycker om att ta det långsamt på morgonen, men ibland rycker det till nånstans.

Medan jag väntade på att Mannagrynsgröten skulle bli färdig, satte jag mig och rensa jorgubbar som vi lade på gröten och resten åkte in i frysen.

Efter att gröten var färdig passade jag på att koka babyns tuttar, tuttflaska och annat som skulle kokas.

Men efter detta blev jag mig själv igen, och spenderade lite tid halvsovande på soffan.

     

10.08.2013 kl. 13:43

Ååhhh..

Igår kväll gick jag bara omkring och tittade här i huset, och suckade allt för många gånger.

Huset skriker efter en storstädning, och jag skulle vara mer än färdig här nu att påbörja städningen vaikkapa heti. Men det är ju helt omöjligt när man skall ha med sig en snart tre-åring som hjälpreda.

Nåh, badrummet fick jag skurat från golv till tak, men då det var färdigt möttes jag av en fröken som påminde mera om en Kiss-medlem än min dotter. Min ögonskugga hade hon lånat lite då jag torkat av hyllorna och placerat sakerna på annat håll. 

Hade en Ikea kass med lite saker i vardagsrummet - den är nu tömd och Amanda fann det mycket roligt krypa omkring på golvet, med kassen över sig. 

Så fort man försöker börja plocka undan tavara, så är det illa kvickt tillbaka där det "hör hemma" alltså golvet.

Satte mig på soffan och så började vi mumsa ärter och översmuschiga jordgubbar istället för att städa.

Lusten att riva av mig håret och riva ut mina ögonlock är fortafarande mycket frestande. Ska göra ett nytt försök i att städa, men jag vet inte ens vart jag skall börja.

         

09.08.2013 kl. 14:21

Första dagen

Idag är första dagen av min mammaledighet. Ett nytt kapitel i livet har börjat. Nu känns det verkligare - jag får faktiskt barn snart. 

Idag är också första riktigt dagen som Amanda var på dagis, så som hon nu kommer vara fem timmar, tre dagar i veckan.

Förde henne till överrenskommen tid dvs. klockan tio, blev där till lite över elva, sedan sade vi hejdå. Tyvärr gick det inte utan tårar. Hon lekte snällt tills jag backade bilen, då sprang hon till staketet och började gråta. Fast hjärtat ville att jag skulle stanna bilen och fara tillbaka in på gården med henne, så körde jag iväg med tårarna brännandes. Kände mig hemskt.

Det enda jag gjort idag - min första dag som mammaledig är att vila och bädda babyns säng.

Klockan blev snabbt tre och jag fick fara och söka Amanda från dagis. Då jag steg in genom dörren satt de och åt mellanmål, så jag höll mig lite i gömman tills hon ätit färdigt. Då kom en mycket glad flicka springandes i min famn och jag fick många kramar och pussar.

Fast det hon blev ledsen då jag åkte, hade hon lugnat sig efter en stund och sedan fortsatt och leka. Hon hade ätit maten duktigt också. Någon dagssömn hade hon inte sovit, men det behöver hon inte heller. Överlag hade dagen gått riktigt bra och hon hade varit snäll.

När vi kom hem på gården - då skulle hon tillbaka till dagis. Så tydligen har hon nog en positiv bild av platsen fast hon blev ledsen då jag åkte.

Nu skall jag hålla om min snart treåring, och medan vi ser på Askungen höra hur regnet drippar mot taket.

          

07.08.2013 kl. 15:43

Rensar huvudet.

Nu måste jag rensa lite.

Det är ju grym baby-boom just nu, åtminstone i mina kretsar. Nu börjar alla ha fått sina små. Var och varannan dag ser man "Äntligen kom vår efterlängtade..." -statusar på fejsboken. 

Nu vill jag också. Nu börjar jag färdig med den här graviditeten. Nu har tycker jag att babyn så småningom skulle få komma. De är inte så roligt att inte få sova på nätterna. Är mera vaken på natten, än sover. Vessan skall besökas åtminstone fem gånger per natt. Jag vaknar VARJE gång jag behöver vända mig för det tar sjukt i bäcken. Sen är det ju sommar - jag har så inihe***tes hett och man behöver inte vara gravid för att veta hur jäkligt det kan vara att ha för hett då man försöker sova.

Samtidigt är jag ju helt dabbig, för igentligen vill jag att tiden skall stanna för en stund så jag får njuta den sista tiden med Amanda. Samtidigt ifrågasätter jag min roll som tvåbarnsmamma.

Om man får säga själv, så tycker jag att jag är en ganska duglig mamma åt Amanda. Men du kan bara anta hur det komma vara sedan som tvåbarnsmamma, du kan inte veta exakt hur det blir före du är i den situationen. Tänk om jag inte alls blir bra tvåbarnsmamma..

Sånt rör sig i mitt huvud, tillika som jag inte vill vänta en sekund till på att få vår andra efterlängtade ädelsten i famnen.

Tassighet i högsta grad..

         

06.08.2013 kl. 20:47

Ikea

Idag är både min och Sambons sista semesterdag. Dagen till ära blev han medsläpad till Ikea, med som sällskap fick vi också min småkusin. Han ser nog ganska välmående ut nu, men inne på Ikea var inte riktigt vår dotter och sammarbetade, så jag tror vi aldrig gått igenom Ikea så snabbt som idag.

Fast det var ju en ganska bra grej, det att skynda igenom det hela. Det hann inte fastna så mycket onödigt i händerna. 

Två svarta dekorationsdynor till sovrummet, en vanlig dyna till överdraget jag beställt, en extra potta, lite nya stora dricksglas, rullgardin till sovrummet och sedan vaser till bröllopet, kom vi hem med. Så ganska smärtfritt.

Väntar på att slippa efter tapeterna samt att hitta nån som sätter upp dem och att de andra sakerna till sovrummet anläder med posten.

        

 

 

 

06.08.2013 kl. 20:34

Fynd !

Måste säga att jag blev riktigt förtjust i Prismas barnskors-reahylla.

Vi åkte till Prisma med tanke på att inhandla nya gummistövlar och inneskor till dagisstarten. 

Hem kom vi med Askungen-tossor som var på -50%, fodrade gummistövlar på - 30%, vanliga gummistövlar och innetossor. Allt för BARA 45 €. Så nu har vi skor för en längre tid framöver. 

Så medan de andra varit ute och leka har jag  sorterat och märkt alla kläder, packat dagisväskan och bykt de smutsiga utekläderna. Huoh ! 

Sen tog jag välförtjänt kvällmål i form av mysli och persika-smoothie.

Bara jag vilat lite på målet skall jag pyrkka mig ut på en liten kvällslänk med hunden.

        

05.08.2013 kl. 20:33

Önskeinlägg ??

Mitt liv kretsar mest kring det jag skriver om - barn. Så är det. Jag försöker att variera lite, men för de som inte har barn eller annars inte intresserar sig för att läsa om familjeliv, är säkert min blogg ganska tråkig.

Har Ni några önskemål om vad Ni skulle vilja läsa om ?

Kom med förslag !!!

     

05.08.2013 kl. 16:17
 
Kallas Cessi. 
Tjugotvå år.
Mamma åt Amanda & Madeleine.
Gift med Dani.
Skuldsatt husägare.
Jobbar som mentalvårdare.
Har en svaghet för vackra ting, gubbrock och avocado-smörgås.